Happy birthday to meeeeee :P

Jaa, då var man ytterligare en dag äldre och ingen skillnad känns. Men det är väl tur de.
Jag har alltid vart aningen rädd för att dö.
Tror det har att göra med att jag är så sjukt nyfiken av mig, så jag är nog mer rädd för att missa en massa saker. Menar utvekligen av allt går ju frammåt och jag vill vara med och ta del av allt sånt..Inte har jag tid att ligga i någon kista nånstans haha.
Att ha fått barn har ju inte gjort saken lättare, missförstå mig rätt nu, det känns som att man är ytterligare ett steg närmare den där kistan nu..snart har man betat av "allt det man ska hinna med i livet"

När jag berättade detta för mamma börja hon skratta åt mig.
Hennes kommentar var:
-Jaha? Då måste jag ju med andra ord redan vara död..var på jag svarade tillbak..Jaa,men typ hahahah.. 

Igår när mamma och pappa var här och fikade så börja vi surra om ålder och allt sånt.
Jag kom att tänka på att om 40år är jag 63år, och det är ju egentligen inte allt för gammalt? Förhoppningsvis är man fortfarande så pass pigg och fräch att man orkar göra saker, resa osv.. och när man snackar om 40år frammåt låter det ju ganska långt bort så det kändes bra. Det är läääänge dit..så egentligen kanske den där kistan inte är så nära iallafall ?   

Nåja:) nog vet ja det blir bra de där..
Idag är det bvc och hundträning på schemat..
Camilla ska träna Viktor och jag ska hjälpa Emma och Lok med budföringen. Bara hon nu kunde komma. Annars blir det bara Aina som utsätts för budföring och lydnadsträning. 
Vet inte vad som händer efter de? Kanske en kopp The hos mamma? Vi lär ju vara frusna och vindpinade. Termometern står nu på 3,6grader. 

Nä, nu ska jag leta fram nå frukost.

Lev och må!                                  


Regn rusk och skitväder

Vädret satte käppar i hjulen för mif.
Planen för dagen var att städa till det på baksidan och göra iordning för vintern men så börjar det regna..Jälla shiiiit. Aja, får fixa allt här inne då..Tänkte kasta ut sommarskorna och leta fram höst/vinter grejerna.

Håller för övrig på att få ett bryt på våran toalett samt sovrummet.
Att det ska vara så svårt att få tag på ett skötbord ?! Fattar de inte! Lilleman är för stor för våran tvättmaskin, halva han hänger ju nästan utanför när man ska byta blöja där. Inte bra..
Sen sovrummet..Det här med gula tapeter är ju något jag har så sjuuukt svårt för, och ni tror inte det är just det  stora sovrummet när vi flyttade in! Huvva! Och så är det såna där små äckliga blommor på dom också..kan det bli värre !?
Nä, har bestämt mig för att ta tag i det här nu, Måste hitta någon som vill hjälpa mig att riva ner fanskapet sen spackla lite så min älskade sambo kan ta och slänga upp nå tapeter någon dag när han kommer hem fån jobbet.
Månne jag ska lura brorsan till att hjälpa ?!
Jo, det låter som en bra idé.

I veckan händer det mkt.
Idag kommer Emma på besök, ska spöa henne i lite yatzy hade jag tänkt.
Imorn fundera jag på att ha födelsedags fika eftersom jag fyller år på onsdag, men då ska på föreläsning på kvällen så då hinns det inte med, sen ska vi även till bm någon dag...typ imorn?
Så tänkte jag och Camilla hinna med en sväng på stan någon dag..

Ja som ni hör har jag det jag gör.
Kanske ska ta och fundera på det här med tårta också? Hmm..

Nä, nu måste jag ta tag i dagen !

Lev och Må!

Finast i världen

   


rosa kläder

Alltså!! Jag ska fan inte tvätta kläder!  Nu har jag om igen lyckats få med nå rött i vit tvätten så ni kan ju ana hur det ser ut !?
Stackars Markus och Wille, slänger vita kläder i tvätten och får tillbak rosa haha
Jaja, Camilla surrade nå om stan i veckan så jag får väl införskaffa nya t-shirts och strumpbyxor då.

Just nu sitter jag och väntar på Markus, han han har vart på hockeyn..Månne dom vann eller losa?
Ska ta och åka ut till Ängesbyn en sväng och bara hänga..skönt*
dock ingen sen kväll, Camilla skulle komma och hämta mig och Wille strax efter 8 imorn på morron , sen bär det av på utställning :)
Hoppas det går vägen för Leia gummsan.

Mer än detta hade jag inte att delge.

lev o må!

4grader

Trött och frusen..Sitter och har precis ätit frukost.
Wille har somnat igen, och Aina ligger på sin bädd och väntar så tålmodigt på att vi ska ta en morgon promenad.
Pratade med mamma för drygt 2 timmar sedan och hon så snällt medelade att det var 4 grader v a r m t ute.
4 grader?? Det kan fan inte vara varmt. Nää, idag blir det tjocktröja, mysbyxor och raggsockar.
Tänkte ta en promenad upp till mammi och hälsa på en sväng. Sen hem och städa lite.
Camilla, Fredrik och Amos ska komma på middag idag om dom inte blivit ännu sjukare. Håller tummarna på att vi får träffa dom, känns som år och dar sedan sist  ?!

Imorn är det loppis på Elimkyrkan, tänkte kila dit och kolla lite, sen på Söndag ska jag nog fara och kolla när mamma ställer ut Leia. Om det inte är snöstorm och drivis vill säga :)
Hade egentligen behövt upp till stugan och hämta ner den där nedrans köks soffan som ska målas och ställas i hallen, så Emma får köpmandisken vi har där nu och jag hennes lilla byrå historia.
Fast jag mejlade på ett skötbord imorse, och ska hon inte ha allt för mkt för de så köper jag de, och då behöver jag ju ingen byrå :)
Fast då måste jag bara få Markus att montera upp en hylla på väggen inne på toaletten så vi kan ställa dit våra "hygien artiklar"
Egentligen hade jag vela ha nå vägg skåp och gömma undan allt i men man kan inte få allt här i världen.

Var föresten och skulle investera i min lampa jag hittade på ÖB, jaa...hör och häpna.
Nå iaf, på bilden i tidningen såg den svart och fin ut, men väl inne i butiken såg den gråaktig ut på bilden och inget visnings ex hade dom så jag vart lack och for hem.
Nu fundera jag ändå på att åka dit och be dom öppna en kartong så jag kan se hur den verkligen ser ut.

Nåja, nu ska jag ta tag i mig själv och kila vidare.

Lev och Må!

Upp och ner

Det är de minsta man kan kalla våran lägenhet nu.
Toaletten är upp och ner, "skötbordet" bortaget så gäst sängen har fått agera tillfälligt skötbord. Gästrummet har även fått agera "tvättstuga" hundrum, bebis saker rum osv. Och nu ikväll har kyl och frys fått flytta in där. Man tar sig knappt in i rummet haha, spisen har fått flytta in i sovrummet..inte såååå trevligt, köksbordet står i v-rummet och har nu fått äran att agera skötbord några dagar.
Jaa..ni hör ju..
Imorn på morron kommer golvläggarna och sliter mattan i köket för att sedan på tisdag komma och lägga ny.
Jag HATAR verkligen att ha så här stökigt runt omkring mig, men det är inte så mkt att göra åt saken. Kommer bli så bra så när allt är klart :)

Annars då? Ännu en helg av verkad. Fredagen spenderade jag med Liza, sedan åkte vi till Rosvik på middag på kvällen. Natten mot lördag vart Wille dålig..magknip och febrig. Så det vart inte så mkt sova.
Efter mkt om och men tog vi oss upp ur sängen på lördag runt 14.00 tiden. Wille hade blivit på aningen bättre humör så vi gjorde oss i ordning, packa in oss i bilen och åkte till Ängesbyn på middag, bastu, spel, fika, dricka, umgås kväll :)
Riktigt trevlligt faktiskt, det måste vi göra om snart !? Killarna vart gode rund om fötterna och jag är ganska säker på att det var riktigt trötta killar som vaknade "imorse" haha
Men hör och häpna, Markus har faktiskt tagit sig på träningen trots alla % igår.

Lilleman åandra sidan mår sisådär..Magknipet verkar har släppt imorse, men febern ligger ännu runt 39 :(
Får se hur han mår imorn..Han har verkligen inte haft turen på sin sida sista veckorna..förkyld totalt 2veckor, sen kommer detta nu..inte kul..Men Men, han äter ju iallafall och de är ju tur.

Nu ska jag ta och joina honom i sängen, finns säker nå ointressant att se på tv:n så man somnar. Inte för att jag tror det kommer vara nå problem med tanke på hur lite jag sovit sista dagarna.

Gonatt och hejj!


Att det ska vara så svårt

Sitter dag ut och dag in och kollar efter ett skötbord på blocket och allt som kommer upp är såna man har på badkaret ?! Eller såna här "elfa"
Vill inte ha ett sånt, Vill ha ett vanligt hederligt skötbord som står på golvet, Typ dom här dom säljer på Barnenshus och liknande. Gärna vitt, Så är det någon av er som läser detta som har ett i bakfickan, skriv för guds skull!! :) haha

Dagen har jag och Wille spenderat till en början hemma, sedan åkte vi till Emma i Ängesbyn och precis som Jag, Emma, Wille och hundarna slår oss till ro i skogen ringer Cilla och är påväg till Luleå.
Gormades av och till med vart vi skulle träffas och slutade med att vi (jag,emma,wille och dogsen) packade ihop oss och åkte från Ängesbyn till Gstad för att möta upp Cilla och c:o
Trots en massa bilkörande fram och tillbak så var det riktigt trevligt att ses :) Länge sen sist..Kom fram till att jag typ var i v 24 eller nå sånt hahah..och det var ju som ett tag sedan.

Imorn är det torsdag...får se vad den dagen har att erbjuda?
Sitter och funderar på om jag ska väcka Wille eller om han ska få sova i vagnen tills han vaknar?
Känner bara på mig att det kommer bli lagomt till när jag precis hunnit somna..Och det finns fan inge värre än att just somna till och sedan bli väckt!
Blir på så taskigt humör så ni anar inte..somnar jag måste jag få sova MINST 1 timme för att vara någorlunda trevlig haha

Nä nu kallar duschen!

Lev och Må!

puuuh

Äntligen kan jag sätta mig ner 2 sekunder och vila :)
Har fan hunnit med mkt idag..

*Bvc imorse
*Tvätta 2 maskiner + hängt upp
*Lagt ett spår åt Aina
*Damsugit
*Sysselsatt Wille
*Bakat lite mockarutor

..Nu är det bara middagen kvar, som idag kommer bestå av en Taco paj, det går som fort och smidigt.
Sen efter middagen bär det av till skogs, måste se till att hinna hem till Idol bara.

På Bvc gick det mkt bra, läkaren tyckte att Wille var så fin så och otroligt stark för sin ålder? Hmm..det låter ju bra?

Fotade honom lite igår när han gymmade hihi

       

       

Shit vilken tid det tar att lägga upp bilder när man måste göra det en och en ?!!?

Nu damp det ner en ny HM katalog i min brevlåda så här kan jag inte sitta längre!

Lev och Må!


Grötigt

Vad ska man göra till middag idag då?
Fan va det är tråkigt att komma på nå nytt varje dag, och finns de nå värre än denna typ av konversation gällande mat?!

"Vad ska vi äta idag?"
"Jag vet inte?"
"Okej, men då gör jag det här"
"Nä, usch, inte det"


Eller att svaret blir
"Okej, gör så, och så äter andra personen inte upp maten"

Jaja, får se och Markus kanske får stå för kockandet idag? :)
Ska nog se till att vi börjar med matlistor igen så slipper man denna tråkiga diskussion.

*****************

I helgen har det inte hänt allt för mkt, I fredags var Denise, Sandra och Jens här och såg på idol.
När detta var slut fick jag för mig att jag skulle se hur mkt magmuskler jag hade kvar!?
Knatar ut i förrådet och letar fram min älskade och väl användna "ab-slide"
Tror ni jag orkade??
Inte ens 1 full klarade jag!!! Det sa bara "ratatatata kabom" så låg jag med pannan i golvet hahaha.
Fan vilket ned slag för mitt ego, och av denna halvt gjorda tränings grej har jag ändå sån sjuk träningsvärk!
Det är ju hemskt. Så nu är det bara att se till att det blir ändring på detta.
Till jul ska jag bannemig klara iaf 10-15 st.

Wille fick föresten en jätte tuff ADIDAS dress av mamma och pappa i helgen. Svart med guld ränder hihi.
Han kommer bli så tuff i den ;)
Imorn är det dags för Willes 2-månaders kontroll. Ska bli intressant och se vad dom säger.
Hoppas att han inte gått ner så mkt nu när han vart sjuk. men det tror jag inte..

Sen nästa vecka kommer dom ÄNTLIGEN och lägger golvet i köket.
Nästa vecka är det även dags för mig att besöka käftis..känns mindre kul. Nåja, ska ändå bli skönt att få det överstökat.

Nä, nu måste jag fixa lite annat..

Lev och Må

Storm!

Fy flate så det blåser ute alltså! Helt sjukt! Aina blir helt knasig av vinden när man är på promenad. Totalt hjärnsläpp får hon haha. Lill stumpan..
Tycker om att det börjat bli mörkt ute, sitter och tittar ut genom fönstret nu och konstaterar att det enda jag ser är min egen spegelbild som reflekterar. Har tänd lite ljus och väntar att Markus ska komma tillbak.
Vi hade som tänkt försöka se en film och äta lite onytigheter ;)
Får se hur det går?
Lilleman har inte sovit nå alls idag på dagen, eller ja under bilfärden till ica Maxi imorse (runt 12) och hem igen.
Så han är jätte jätte över trött. Helt knallröd runt ögonen och grinig :(
Har lagt honom i sängen så får se om han somnar...Skit samma att det blir knas med dom vanliga kvällsrutinerna.
Dom får man ta tag i igen sen när han är frisk och allt sånt.

Skulle eg ha åkt till klubben ikväll och tränat med Aina men som sagt, vädret kändes inte så roligt så det får bli nästa vecka kanske. Det enda jobbiga är att den träningen krockar med Markus innebandy, så jag måste ha med Wille också. Men bara han ätit innan och någon följer med är det ju lugnt. Vanligtvis somnar han direkt man lägger honom i vagnen så det lär inte vara nå problem.

Visst räknas det föresten som mitten på September nästa vecka?
Golvläggarna skulle komma då sa dom när jag prata med dom i Aug.
Kommer bli så fint så fint..
Och så kommer det äntligen upp en lampa ovanför köksbordet då. Jätte fin är den, svart, rund typ. 60 cm i diametern.
Mamma tyckte det hade vart coolare med en röd, men jag vet inte vart det skulle finnas en sån?
Fastande som för den modellen jag nu tänkt inföskaffa.
En annan rolig sak med September är ju så klart att ja fyller år :P Alltid lika trevligt med alla som kommer på besök då.
Måste bara åka förbi faster innan det sker. Måste måste måste toppa håret alltså..Och kanske slänga i en till hårfärg? Hur ofta ska man färga egentligen? Det är väl 1 månad sen sist snart, men man ser ju redan en fin utväxt..råttfärgat och hemskt..hujja..

Nä, nu ska jag kolla efter ett skötbord på blocket sen ta plats i soffan!

Lev och Må! :)

Måndag

Detta innebär kväll för mig idag:

* Lägenheten är städad
* Tvätten tvättad och upphängd
* Disken diskad
* Middagen undanplockad
* Bakverket nerpackat i låda i frysen
* Hunden rastad och
* Bebban har fått mat och gått och sova..

eller ja..han ligger i sin säng här bredvid mig och fixar. Han har en himla procedur innan han kommit til ro och ska sova. Kudden ska knosas si och så många ggr, ansiktet ska borras in så djup det bara går, snuttefilten vara ihop knölad i armarna och tutten i munnen. Sen kan man sova gott.
Undra vem han fått de ifrån? haha!
Måste erkänna att jag gör mkt av detta själv..
Huvudkudden måste ligga på ett visst sätt så ansiktet försvinner in i den, kudden jag har i armarna måste mosas till ordentligt för att bli mysig att sova med, sen slappnar jag av och somnar.

Alla har väl sina egna knepiga rutiner..detta är bara en av mina.
Tror jag skulle framstå som sinnessjuk om jag delgav mer av mina tvångstankar och rutiner så dom behåller jag för mig själv hihi!

Idag är Wille 2 månader och utvecklas nå fruktansvärt.
Hittar nya ljud varje dag känns det som. Och här en dag upptäckte han först på morronen att det sitter nå fötter fast på honom, han tog tag i foten och höll i sen sprätta den tillbak. Senare under dagen stod ögonen helt i kors när han konstaterade att han faktiskt hade fingrar. Så söt*
Han har även börjat härma ljud verkar det som, jag har ett ljud jag brukar göra till honom när "vi busar" och idag märkte vi att även han börjat göra detta ljud..ren slump ??

Fröken Aina har börja fälla ur, kollade igenom hennes pärm igår och såg att hon löpte senast i Maj..
Månne det är dags igen?
Hon har som börjat slå döv öra till en hel del när man är ute, hon kommer ju när man ropar. Men hon är liten av en Alfons Åberg nu mer.. "Mm, ja ska bara..."

Så nu är det färdigt med att ligga på latsidan med träningen. Ska nog ta och masa mig ut på klubben här någon dag och träna på riktigt. Kanske får släpa med mamma?

 

Nåja, nu ska jag göra en nattmacka sen lägga mig och glo på dum burken.

Lev och må!


Uppdatering

Markus kom hem med 2 nyheter, Den bra, dom trodde inte han hade svininfluensan, den dåliga, Han har lugninflamation. Så nu är det pc som gäller i 10 dagar.
Shit killen har ju snart vart hemma i 3 månader med semester, pappaledig, sjuk haha..
Månne han vet vart tusan han jobbar när det väl blir aktuellt igen!?? haha

Han åkte iväg och hämta en pizza, blir någon form av lunch/middag. Får väl ta något lättare senare om man blir hungrig igen, sen iallafall göra en blåbärs paj till filmen. Muuuums*

Aina ligger nedanför mina fötter och suckar, hon är så uttråkad så hälften hade räckt. Får nog ta och gömma lite gotta så hon får lite hjärnaktivering.
Wille vännen har somnat i vagnen, det tär på en att vara förkyld. Ingen feber har han iallafall så det var ju tur.

Nä, nu kommer maten.

Lev o Må

Sjuka...igen...

Snacka om taskigt immunförsvar. Är det ens 2 veckor sen sist?
Nu ligger Markus och Wille med förkylning igen :( Markus hostar snart lugnorna ur sig och Wille är jätte snorig.
Pricken över i:et skulle väl vara att någon av dem eller båda har svininfluensan

Nåja, peppar peppar ta i trä, än har inte jag åkt på något.
Ska bara äta frulle, sen dra iväg på apoteket och investera i diverse nödvändigheter, sen på Colorama och köpa desinfektions medel, För nu ska det STOR städas här, Alla baciller ska bort.
Sen, när allt sånt är klart ska även jag lägga mig på sägen och vila, Läsa någon bra tidning eller liknande och bara mysa.
Det regnar för fulla muggar ute så nå större aktiviteter hade ändå vart att tala om.

Nä, nu ropar min bebis på mig!

Lev o må


Regn rusk och hösten är här

Äntligen!!! Hihi :) tycker som om hösten, inte för varmt och inte för kallt.
Lagomt skönt att vara ute och promenera, vara i skogen osv.
Alla träd är så fina. Sen finns de ju en bra sak...Att jag fyller år haha :P


Idag har det inte hänt allt för mkt, har låst in oss hemma och bara tagit det lugnt, och desamma lär det väl bli ikväll. Eventuellt att jag promenerar upp till mamma så lilleman får sova. Stackarn, direkt han har vart påväg att somna till idag vaknar han och blir jätte ledsen. Andas tungt, precis som när man har mardrömmar :(
Inte kul, men han verkar sova någorlunda när man är ute och går. Kom nyss in och nu verkare han vaknat till igen. Men Men, han tar väl förhoppningsvis snart igen all förlorad sömn.

Satt nyss och försökte måla fransk manikyr på mina naglar. Ska nog vara såhär långa måste man väl göra nå kul av dom, men alltså...inte är det ju lätt att göra på sig själv ?!?!? Byngligt och fult blev de så det åkte av lika fort.
Måste någ anlita någon att göra det där på mig haha

Näh, nu ska jag gå och börja med middagen.
Mer bilder finns på pixen..Kan ju som jag säker tidigare nämnt i något inlägg inte använda min facebook.
Våra datorer tycks inte gilla den sidan, direkt man vart in där har vi fått virus eller datorerna krachat :/
Men jag funderar ändå på att sätta igång gammel bärbara och endast använda den till facebook.
Törs inte riskera nå på denna dator, skulle bli helt förstörd om alla bilder och allt försvann.

Men men, det lär ni väl märka, om jag kommer in på facebook nå alltså :)

Lev och Må!

Fullt ös medvetslös

Det kan man verkligen säga. Det har vart så mkt så mkt nu sedan dopet att vi är helt slut. Och än är det inte slut.
Norge gänget är som sagt på besök så man måste ju umgås med dom så mkt som möjligt känns de som.
Men jag tror det har blivit lite för mkt för lilleman. För mkt nya intryck och nya människor dom senaste dagarna.
Han har sovit jätte dåligt på dagarna, nästan inte nå alls, sen somnat runt 9 och sovit minst till 4 (kväll/natt)
Han har vart jätte grinig och orolig när vi vart med alla, sen när vi kommit hem till lugnet har han blivit sig sjäkv igen. Glad, surrig och jätte go. Så får se vad som sker resten av veckan. Måste nog hejda oss lite med den sociala biten för hans skull.

Finns egentligen en hel del att skriva men jag vet inte vart ja ska börja så jag orkar inte.
Lägger upp lite bilder istället. Känns lättare.
Wille är föresten 8 veckor idag. Stora killen :)

      

Killen fick sig ju en ny vagn igår.

   

Lev och må


RSS 2.0