Sjuuuk :(

Kroppen värker och halsen är irriterad :( Har inte alls tid med detta nu, Men helt otroligt att jag lyckades pricka in det INNAN jul och INNAN nyår. Det är inte vanligt.. Är ju alltid sjuk antingen jul eller nyår. Så vi får väl hoppas att jag inte blir sjuk igen på någon vecka.
Och jag hoppas verkligen att lilleman inte åker på något.
Nä usch, nu orkar ja inte sitta mer, ska svepa mitt peppar/mint the jag vart och inhandlat sen lägga mig och glo på film. Wille sover han med så nu måste jag passa på.
Hej så länge!

Helt slut..

Nu har jag äntligen satt mig i soffan och håller bokstavligt talat på att somna sittandes. Dagen har vart intensiv fast ändå lugn.
Morgonen började väl mer eller mindre kl 05.00, då Wille slog upp sina små blå. "Pratade" för fulla muggar och var inte de minsta trött. Snäll som Markus är tog han över honom på hans sida i sängen och låg vaken med honom så jag fick sova lite mer. Efter en stund (vet ej hur länge) somnade dom båda men kl 08.00 var det dags igen och då orkade jag inte försöker få honom att sova så vi klev upp. Markus försökte sova vidare lite och kom väl upp runt 10.00. Då hade jag packat väskor, plockat ihop här hemma och gjort mig färdig. Vi har nämligen vart på IKEA hela dagen..Kom iväg strax efter 11 och var hemma igen strax efter 17.
Var faktiskt skönt att åka dit såhär mitt i veckan, inte alls mkt folk så man vart stressad och allt sånt, utan man kunde strosa på i lugn och ro. Och vi hade dessutom en lista med allt vi skulle ha...varenda minsta liten sak stod uppskriven och vi hitta allt.
Tror det är första gången det någonsin hänt  ?! :) Så kvällen har ägnats till att montera ihop en byrå samt ett rumsbord. Vart jätte nöjd med allt.
Wille sover sen 1 timma och Markus är på träning så nu ska jag krypa ner under filten och se Grey´s Anatomy




På återseende!
/J

En helt vanlig söndag

Sitter i Gstad hos mor och far, Wille ligger och sover så snällt och Markus hjälper pappa att bygga ihop inredningen till den nya tvättstugan. Kommer bli så sjukt snyggt när allt är klart.

Igår kväll hade vi besök av Rikard med dottern Vilma, samt Camilla och Fredrik med lille Amos, Såg lite Robinson, drack vin/öl/cider och spelade spel..Någon form av "Familje geni" Riktigt roligt faktiskt..Fast det gick sisådär för mig och Markus..Frågorna var ju jätte svåra. Snacka om att man fick känna sig korkad haha.. Nåja, planen är att ta revansch inom en väldigt snar framtid ?!

Sitter och funderar på om jag ska slita fram julsakerna ikväll?? Jag vet att det inte är 1a andvent förens nästa helg, men många av grannarna har redan satt upp ljusstakar och dylikt, och jag tycker det ser så himla mysigt ut.
Markus har ju träning ikväll, och Wille brukar somna runt 7-8 tiden så då har jag all tid i världen att pyssla på i lugn och ro :)
Har bara inte bestämt mig om jag ska ha stjärnor eller ljusstakar i fönstrena i år? Och kan jag behålla mina glansiga stora olivgröna gardiner i vrumms fönsret eller måste dom ner? Om det blir stjärnor, vilken färg ska det vara på dessa om jag nu behåller nuvarande gardiner?
Hmm.. Måste nog ta mig en funderare.
Blir lika förvånad varje år när man plockar fram julkartongerna. Att man kan glömma från år till år vad man har för saker? haha..eller är det bara jag som gör det?

Tror vi ska åka till Happis nästa helg, måste bara bli av med vårt vardagsrummsbord och malm byrån före.
Är det ingen som vill köpa det?

SÄLJES:
Dessa saker ligger ute på blocket.se.

Bild på bordet:

Bild på byrån:



Nu ska det dukas för mat så jag blir bortkörd från bordet.
Men som sagt, skriv ring maila om ni vill köpa dessa möbler.

 Lev och Må!

/J

Bilder..

Har inte så mkt intressant att delge faktiskt, men tänkte bjuda på lite bilder :)


Nybakt liten Wille med sin pappa


Wille och Aina


Wille och morbros Jonas


Wille och morbror igen..


Snygg ungen min



Nu är det middags som vankas..

Lev och må:)


2009-11-11

Vad ska man ta och berätta idag då?

Wille har vaknat r i k t i g t  tidigt idag och jag har bara sovit ca 5½ timma inatt, Så humöret har inte vart det bästa under förmiddagen. Var ute på morgon prommis redan 9.30 idag, för att sedan gå ut med mamma igen runt 11.00. Aina har fått bra med motion och vi har även tränat lite.  Försöker med att hon ska sitta ner nu när vi möter hundar, för att hon sedan (förhoppningsvis) självmant ska sätta sig när hon får synd på andra hundar. hur låter det??

M är hemma från jobbet idag..förkyld och hängig...lovar han har fått svinpäls eller nå sånt. Och om så är fallet så kommer jag stå redo med hans resväska i hallen för så länge han är sjuk kommer han INTE få bo här hemma hahah. Kanske ser till att Emma och Mats värmer upp deras gårdshus så han kan bo där ett tag?
Jaa, det låter som en bra plan.
Ikväll blir det att bänka sig framför tv:n. Det är ju Christine nu, sen 2 ½ men x 2, sen Arga Snickaren och sist men INTE minst.. GREEEEEEY´S ANATOMY
Har även sett till att det finns en stor godis skål stående på rumsbordet som bara väntar på att alla dessa underbara program ska börja.
Wille sover sen ca: 45min så man måste ju passa på att bara vara medans. Allt annat är ju redan fixat så..

Imorn ska han på sin första Babysång. Ska bli kul att träffa alla andra mammor och bebisar. Så på såsätt är det faktiskt ganska skönt att Wille somnat redan. Då är han pigg och allert imorn på morron. Ingen nådig tid det börjar. 9.30 !! 

MenMen, Christine har börjat och jag tänkte hinna skumma igenom nya HM katalogen samtidigt.

Over and Out !


Ryggskott

Nä inte riktigt, men fan inte långt ifrån:(
Har haft så ont dom senaste dagarna att jag inte vet vart jag ska ta vägen..Och det blir ju inte direkt bättre när man har en liten bebis som vill vara i famnen hela dagarna haha.
Kanske tar och lägger min värme madrass i sängen inatt, men samtidigt inbillar jag mig att det skulle bli kortslutning om Wille råka drälla lite välling medans han äter..och än värre..grillad Wille är inget jag vill uppleva!
Så vi får väl se hur det blir med den saken..
På tal om Wille så går han på övertid för tillfället. 2 timmar över för att vara precis, så nu är han små grinig.
Hoppas han somnar snart innan det går alldeles för långt. Jag hade dessutom vela slänga mig på soffan och spana "Vem kan slå Filip och Fredrik"
Bakade även en äppelpaj tidigare ikväll som står och väntar på mig..mumma*
Imorn är det bvc på morron, sen får vi se vad resten av dagen erbjuder?
Skulle behöva (ut)nyttja min käre lillebror till bärhjälp, så jag hoppas inte han har planerat nå annat :)
Sen ska jag även träffa Emma resp Emelie någon dag denna vecka.
Tjaa, vad väl allt för tillfället.
Lev och Må!

Nu kan jag pusta ut..

..Vagnen är lagad,sängen såld, nya sängen installerad, Wille sover, tvätten tvättad.
Nu ska jag spendera restrerande timmar på detta dygn i soffan med en tidning..eller i sängen..sovandes??
Natten har vart sisådär. Wille somnade runt 19.00 igår kväll och ville naturligtvis äta runt 00.00 inatt då jag just somnat efter mycket om och men. Klev upp och gjorde en flaska till lillen, somnade om och likaså han. MEN..kl 3 vaknade jag av att han låg och surra för fulla muggar i sin säng.. trött och eländig som jag kände mig tog jag upp honom, gick ut i vrummet. Där satt vi och surra till runt 04.00 när var han visade sig redo för att sova lite mer, så vi skynda oss in o sovrummet igen och somnade fort.
Ni tror inte Markus HYSTERISKA väckare ringer 06.00 !?!!?!
Jaa..som ni hör har det inte blivit mkt sömn inatt. Och dagen har vart lång..mkt lång..
10.00 infann vi oss hos veterinären och kom inte därifrån förens runt 12.30. Trötta och hungriga åkte vi till mamma och slängde i oss lite fika, hoppade sedan i ytterkläderna och åkte till skogs med dogsen för att sedan åka vidare till Barnens Hus.
Och som jag skrev tidigare är allt det fixat efter Barnens Hus, så just nu har jag vääääldigt stora planer på att gå och lägga mig inom en snar framtid.
Och för er nära och kära som undrar så gick det bra hos vet så det känns bra. Nu behöver man inte oroa sig för nå sånt..än iallafall..(hoppas jag kan sova bättre inatt?)
Imorn blir det stan med Camilla&Amos samt Anna&Lova, ska luncha och surra. Blir nice..
Mer än så har jag nog inte planerat för denna helg.
På återseende!
Over and out!

Ansikts uttryck kan vara roliga :P

www.roligaklipp.se/baebisar-som-aeter-citron,...  (Hittad på google)


Om folk grimaserar när dom suger på en citron skiva vette tusan vad man ska kalla Willes ansiktsuttryck han gjorde idag när han fick sin första smak portion för det var inte ens i närheten av de dom gör i denna filmsnutt, smaken var föresten potatis och palsternacks puré haha ! :)

Japp ni läste rätt, lilleman har redan hunnit bli 4 månader och ska börja lära sig äta "vanlig"mat.
Imorn är det nya tag som gäller, får se hur han reagerar då?
Ska även försöka ta nån bild på det hela då så man har som minne och bildbevis till ett senare tillfälle.
Hans greppande efter saker går frammåt och likaså att stödja sig på sina små ben.
Sen jobbar han även på de här med att rulla från rygg till mage och det går väl sisådär...han verkar tycka det duger att endast ligga på rygg och surra...
Intresset för leksaker är inte stort, han har 3 STORA favoriter..och det är inga leksaker..

1. Snuttis
2.Händerna
3.Tv,n
sen på 4:e 5:e plats kommer fötterna och en liten Eska bitring..Men det kommer väl allt eftersom :)
Ska köpa nån annan variant på babygym åt honom, han är inte "redo" för det han har..
grejerna låter inget och han kan definitivt inte röra i någon av de hängande sakerna så den får nog vänta i hans rum nån mån till.
Såg på Barnens hus att dom hade ett sånt simpelt Fischer Price som man bara ställer "över barnet" och lätt kan flytta runt på, sen hängde leksakerna ganska långt ner så barnet kommer åt att röra i leksakerna. Så finns de kvar när vi ska in på lagning med vagnen ska vi inhandla ett sånt. 

Nog om det. . .

Gårdagen spenderades hos mor och far med middag, bastu och Bacardi...
Japp, efter 1,5 års torka tog jag min första Bacardi Breezer, och den var god, sjukt god...riktigt j*vla god!! Smaken var naturligtvis Watermelon och jag njöt som bara den :)
Har faktiskt kvar en som jag funderar på att korka upp och sätta mig i soffan och smutta på till nå avsnitt One Tree Hill medans Markus är på träning.
När han kommer hem blir det att se Vem kan slå Filip och Fredrik.

I veckan blir det babysång, hundträning, stan eventuellt och..ja...säkert en massa mer.
Nu är det iallafall vila och avslappning i soffan som står på schemat.

Over and out!


RSS 2.0