Hupphupp

Uppe med tuppen blir det en liten uppdatering här..vilket inte sker ofta nu för tiden.
MEN, idag är det första dagen på Djursjukhuset. Börjar på ca 1 timma. Ska bli riktigt spännande. Och nej, jag har inte fått jobb där (man måste ha examen), men det finns ju en tanke på att läsa till djuksjukvårdare längre fram..om jag inte blir helt avskräckt från det under dessa kommande månader.
Hur som helst, detta innebär STOR förändringar i både mitt o Willes vanliga schema.
Vanligt vis är han på dagis tis-tors mellan 9-14 (9 i bästa fall om jag fått upp trött ungen) och nu ska han gå från de till att vara 07.30-16.30 på dagis bara sådär från en dag till en annan. Får se hur detta går. Än sover han och jag skulle tippa på att det blir en mkt sur unge jag monterar ner i bilstolen och åker iväg med.
Kommer han ens orka vara på dagis dessa timmar med tanke på hans eventuella astma?? Igår hade fröknarna upplevt att han hade jobbigt med andningen under ute vistelsen och lite under innebuset.
Men går de inte så går det inte, då får dom ringa.
Det intressanta ska bli att se om Markus kommer ihåg att hämta honom efter jobbet. Han har aldrig hämtat honom tidigare, och han sa tom i förrgår " Hur ska jag komma ihåg att hämta hem honom då Jessica????"
-Jaa, du bara måste ;)
Nä, nu måste jag avancera, ser ut som ett spöke, frullen är inte uppäten och barnet sover som sagt fortfarandet.
Dagis på 40 min.
Heeejs

Jag har tråkigt..

Sitter och tittar ut över vardagsrummet/köket. Shiit vad jag vill tapetsera om alltså! Vill tapetsera om i hallen också, få trappen målad osv.
Men när??? Och vilken färg??
Lilleman sover sen 1 timma, nu hade det vart perfekt läge för mig att riva tapeter och fixa..Tror dock inte M blir så glad då när han kommer hem.
Får se vad vi hittar på resten av dagen. E och M har ju dragit ner mig och Markus i True Blod träsket, så nu sitter vi uppe hela nätterna och nöter detta haha.
Hade vart trevligt att åka och hälsa på någon också, men vi får väl se hur det blir med den saken.
Skulle behöva till affären en sväng och fylla upp kylen lite.
Äh, som ni ser har jag inget vettigt att delge idag.
På återseende!

RSS 2.0