Halloween

Så var denna helg här än en gång. Vart bjudna på "maskeradfest" men har ingen barnvakt sen måste jag även erkänna att jag är små rädd för hela den här "klä ut sig biten"
Kostymer kan vara riktigt läskiga beroende på vem dom sitter haha

Ikväll ska vi nog vara hemma och mysa i soffan, blir att se idol i vanlig och bara vara, Markus har även erbjudit sig att laga middag, tror det skulle bli fläskfilé, bakpotatis,sallad och massa onyttiga såser :P
Har inte planerat så mkt mer än så..Blir en lång skogs promenad med Aina och Wille imorn på förmiddagen sen får vi se vad dagen har att erbjuda.

Har inte så mkt mer än detta att delge för tillfället.
Några bilder på mina älskade killar samt lill prinsessan våran.."gammla" och nya...

 







Over and out!



Panik

Fan va hemskt..känner lite små panik..Har vart på sjukan fram och åter med M och där måste man ju stänga av telefonerna. Gav min till M och nu har jag ingen aning om vart den tagit vägen.
M har åkt tillbak till jobbet, och jag är helt utan mobil !!! Känner ni inte paniken ???
Nu kan jag ju inte få tag på nån eller nån på mig ?! För min del är nog tanken på att missa ett samtal eller sms som är värst.
Nä ni, nu ska jag fixa igång en "back up" telefon här hemma..Leta reda på nån gammal mobil och nå kontant kort som jag sedan lägger i nån byrålåda utifall en sån här nödsituation skulle uppstå igen.
Snacka om att vara mobiloholic haha!

Ikväll blir det hundhuset, någon fler som vill följa?? Måste se om Aina beter sig likadant där som hon gör här hemma efter cykelbanan.

Vet inte riktigt vad de är för dumheter hon börjat med?? Förr hade jag a l d r i g henne kopplad. Visste att hon inte sprang ifrån mig eller fram till andra hundar och människor. Men nu..så fort hon ser en hund spänner hon upp sig och börjar skälla :( visst har jag henne löst nu..men då går jag till nån stor äng eller skog så hon får rusa av sig och där jag har mer uppsikt över omgivningen. Till 96% av gångerna kommer hon ju när man ropar men restrerande 4% gör hon de inte. Antingen tycker hon att hon han nå viktigare att göra före hon kommer till mig, eller så har hon fått syn på nån hund/katt/fågel eller liknande som hon ska diskutera med först. Och jag blir galen när hon gör de! Hon ska banne mig komma direkt varenda gång!! Så som hon gjorde förr !?
Känns lite som att hon och jag tappat kontakten? Att hon inte litar på mig till 100% nå mer därav detta beteende?
Men det har ju i sin tur resulterat i att jag inte litar på henne till punkt och pricka. Så.. får se hur det går ikväll?

Någon som vill hjälpa mig med detta? Kom med förslag på hur jag tränar bort de?
Och när ni ändå håller på.. HUR FAN SKA JAG FÅ HENNE ATT GÅ FINT VID VAGNEN????
Har provet vänta ut henne, kalla tillbak henne, kommenderat N E J, göra volter, tvinga henne att gå bakom m.m.m.m men inget har funkat..kanske gör jag fel vad vet ja..
Känns inte som att hon tar mig helt på allvar när jag säger åt henne..iallafall inte när det gäller ovanstående problem. allt annat funkar ju :)


Nåja, nu vaknar bebis..

lev och må!


skallerbank

Har inte blivit mkt sova inatt, Lilleman har haft ont i magen så jag skulle tippa på att jag fått ihop 4 timmar?
Trots detta masade vi oss iväg på Arcus fyndmarknaden. Galet mkt folk och saker att man vart alldeles trött i huvudet.
När vi åkte hem svängde vi om Max och hämta mat. Väl hemma slog vi oss ner i soffan och käkade till nya Wallander. Tyckte inte den var speciellt bra. . .Johan Falk filmerna var mkt bättre.

Lilleman och Markus har somnat här bredvid mig så jag ska nog ta och göra dom sällskap.

 

På återseende!


Aj aj ajjj

Trodde jag skulle slå ihjäl mig inatt när jag skulle upp och göra en flaska..Visst kände jag mig lite seg i benen igårkväll när jag gick och la mig, men tror ni jag kom ihåg det inatt när jag skulle upp ?!?! Haha
Benen var som gele när jag ställde mig och jag stapplade rakt in i dörren.
Värst är det i vaderna och baksida lår...men  jag hade tänkt "träna" lite ikväll så vi får väl se om det hjälper eller förvärrar ?
För övrigt känns det jääävligt skönt med träningsvärk..äntligen känns de som att man gjort nå vettigt..
Har ju nästan klättrat på väggarna dom senaste månaderna haha men nu jääääklarns :P
Har ju sagt till Liza att ja ska vara "fit for fight" när hon kommer hem så vi får väl se hur det blir med den biten :)

Markus är på match och Jag óch Wille ligger i soffan. Lilleman har somnat på sitt fårskinn och jag ser idol samtidigt som jag sitter här. Shit så bra han är Erik..helt galet ! Håller faktiskt på honom.

Annars då? Imorn är det Arcus loppis..får se om man fyndar nå.

Äh..har ingen fantasi idag..

Lev och Må


Hahahahah

Hittade just denna på google..

Är det de här vi satsar på Emma ??!?! Haha



http://images.google.se/images?source=ig&hl=sv&rlz=1G1GGLQ_SVSE349&q=muskul%C3%B6s%20kvinna&lr=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

Träningsvärk..Avsnitt 1

Kommer inte kunna gå imorn alltså !
Jag och Emma lekte duktiga på förmiddagen och körde igenom delar av träningsprogrammet, men ja måste  erkänna och säga att det är pinsamt hur sjukt dåligt skick man är i ?!?!
Eller jag har ju faktiskt en bra anledning till det men Emma. . Vad är din ?? ;)
Får se, nästa gång kanske vi orkar 1-2 moment till ? Om det nu blir nån nästa gång?

Nu ska jag bara ligga på soffan och mysa med Wille, Bläddra i tidningar och glo på tv.

Fortsättning följer...

Lev och Må


Fattiråtta

Har hittat så sjuuuukt mkt saker från IKEA som jag bara måste ha. Men jag saknar peng och hela kalaset skulle gå på runt 3500:-
Finns det ingen snäll människa där ute som har just denna lilla skit summa liggandes nånstans som känner sig manad att skänka den till mig ?? ;)
Julen närmar sig med stormsteg och lilleman önskar sig en massa saker, så det känns inte så aktuellt att lägga pengarna på inredning för tillfället.
Men kommer allt finnas kvar efter jul tro ? Hmm..

Dagen har spenderats till en början hos mamma och pappa för att sedan fortsätta i Boden med spårning, promenader och bus i snön :) Aina tyckte det var riktigt kul.
(Fungerar naturligtvis inte att lägga upp bilder nu så jag lägger väl in dom imorn eller nå)

Imorn ska ska vi ÄNTLIGEN ta tag i den här träningsbiten. Och med vi menar jag jag och Emma. Måste ut i förrådet och hämta in lite träningsredskap så ska nog det hela gå att genomföra. Känner mig jätte taggad :P

Nu måste jag kila och göra lite kvällsfika samt kika vad Fråga Olle dokumentären ska handla om idag. Sitter och skrattar lika mkt varje gång jag ser det.


Såå.. lev och må så länge!


Då var den beställd då..

 Willes åk påse alltså :) På hemsidan står det 1-2 dagars leverans men vi får väl se hur det blir med den saken?




Denna dag startade tidigt, strax efter 8 fick jag ett tel samtal från riksbyggen..Hade nämligen anmält att det var nå fel i vår fläkt. Lampan gick i den och när vi bytte och slog på strömbrytaren gick den direkt igen så jag orkade inte bängla dess mer med det. Lätt att be nån komma och kolla på de haha..trodde typ det var nå kortslutningen eller liknande så när gubben sätter dit en ny lampa idag för att testa, ni tror inte det funkar då?? Pinsamt värre* Som att man inte kan byta en glödlampa själv haha!
Nåja, men de fluriga är att den seaste veckan har det gått 6st lampor totalt här hemma??? Bara en tillfällighet eller??
Gubben sa att det är många som ringa ang lampor nu så?? jaa??

(Bebis ropar)

Wille växer så det knakar, just nu ligger han och diskuterar med sin sängmobil, men han ligger inte rätt väg..Nä nu mer klättrar han med fötterna efter sidan så han ligger på diagonalen haha Så söt ;)

Igår kväll såg vi andra filmen med Johan Falk! Så himla bra alltså..Ikväll blir det 3:e och 4:e filmen!
Första var inte alls speciellt bra tycker ja, tröttnade där mot slutet och börja städa men andra var riktigt bra alltså.
Har´ni inte sett dom så gör de! :)

Dagen ser ut som så.

*Dusch
*Frukost
*Mata Wille
*Rasta Aina
*Packa väskan
*Åka och spåra

Lev o Må så länge!



.

IT´S SÖÖÖÖÖNDAG

Lilleman har somnat och Markus är på träning i vanlig ordning.
Detta innebär naturligtvis lugn och ro för och en massa tid att spana runt på internet. Har hittat så sjuukt mkt saker som Wille önskar sig. Bla detta

            


Visst är dom fina?

Sen börjar jag fundera över det här med åkpåse/Voksipåse.
Vad ska man ha för modell och variant??
Wille har ju nu en marinblå vagn och jag är så skadad så då kan jag inte sätta i en påse eller filt i vilken färg som helst så det skär sig helt och hållet så det är lite svårt att hitta nå tycker ja. Annat hade det vart om vagnen var svart. Nå iallafall...
Vi var och hälsa på P och D igår och om jag inte är helt ute och cyklar så hade P köpt en sån här så nu får jag väl vara lite härmig men jag fastnade verkligen för denna. Lite retro..Nog funkar väl den här till en marinblå vagn?? :)



Aja, måste flura vidare på detta och lägga upp förslaget för övriga familjemedlemmar haha.

Om helgen då?
I Fredags var vi hos mamma och pappa, bastade och såg idol. lugnt och skönt..vi avrundade kvällen tidigt. Tror fan ja somna runt 22.30 tiden? Igår var M och jobbade och direkt när han kom hem åkte vi och hälsa på P, D och lilla M.  Det var trevligt :) Wille var väldigt intresserad av det M höll på med på golvet, sen mitt i allt börjar lill killen att försöka vända sig från rygg till mage. Han har gjort detta tidigare men då har han legat på sängen så jag har som inte riktigt tyckt att han gjort det ordentligt om ni förstår hur jag menar. Det är ju ganska lätt att rulla runt i en mjuk säng, men igår gjorde han det på golvet...2 ggr..och sur vart han när han låg och vagga på sidan innan han slog över haha. Det var kul :) Sen greppade han också efter en leksak ordentligt för första gången. Hör så mkt som hände under en kväll!! Tror vi måste besöka denna lgh fler ggr..han verkar ju utvecklas där *skämt å sido*


Idag har jag bara slappat hos mamma, vi tog en lång och skön skogs promenad imorse, sen nu på kvällen har P och J vart förbi en sväng.
Imorn händer väl inte allt för mkt föutom på kvällen. Då ska jag och Emma ta livet av oss själva..inte på riktigt men med träning haha. Ska bli intressant att se hur detta kommer sluta. Måste komma ihåg att ta med mig kameran ;)  Förra gången jag körde detta program vi ska göra imorn kunde jag inte gå ordentligt på 2 veckor så jaa.. Som sagt.. fortsättning följer ang detta....

Nää, nu ska jag plocka ihop och börjar göra kväll.

Lev och Må!

P.s

-Emma! Du skulle bara våga hitta på nån ursäkt inför morgondagen. Kommer att infinna mig oavsett vad och det finns inget i världen du kan göra för att slippa ;) Mohahaha*


Snorigt

Har just kommit in efter en promenad med Aina och Wille. Riktigt skönt ute idag..Solen skiner för fulla muggar.
Promenaden idag gick upp till Centrum där jag köpte en "ny" Babybjörn bärsele. En Active för att vara exakt.
Har en vanlig Babybjörn, men tycker inte alls om den. Får ont i rygg och axlar så jag hoppas denna ska vara bättre.



I veckan har Wille fått sina två första vcc sprutor. Vet inte om ja skrev de i förra inlägget??
Iallafall..jag HATAR sprutor..speceillt när dom ska tryckas in i mig själv så att hålla i Wille så hon kunde ge honom dessa var inte alls roligt. Jag personligen har inga problem att "plåga" andra på detta vis, men med Wille var de inte kul. Såg ju ut som att kanylen skulle gå rakt igenom hans lilla lår. Typ 3 cm var den!!
Han skrek till sen vart han bara rödare och rödare i ansikten och tappa "rösten"
Inte kul :( Så hela denna vecka har han vart famning och mammig. Ätit lite sisådär, men ingen feber verkar det som, Så det är ju bra.
Men Men..
Markus är och jobbar i vanlig ordning. Känner mig som en ensamstående för tillfället, men han trodde det skulle vara över nästa vecka så jag får hoppas han har rätt.
Vet inte när vi umgicks senast?? Känner mig sällskaps sjuk så det sjunger om det.
Vem vet? Ikväll kanske vi kan hitta på nå..om han kommer hem i tid..

Skulle behöva damsuga och skura, sen har jag även denna roliga syssla att ta tag i !! :(

 

Tror ni motivationen är stor??? Eh NEJ!

Aja, de var iallafall en liten uppdatering. Lev och Må!!


Lite bilder på mammas trollunge;)






Trött som tusan

Så var denna dag över snart. Wille har somnat och M ligger bredvid honom och tar en power-nap, han ska nämligen iväg snart igen...Har två innebandy matcher.
En annan ska spendera ännu en kväll själv i soffan. Usch så trist de är nu när han jobbar säsongen. Kommer hem jätte sent, sen har han sin innebandy och hockey.
Nåja, inte många v kvar nu..
Jag ska strax ta en promenad med Aina, sen slänga mig på soffan och se Desperate och äta lite kladdkaka ;)

Nu är Liza påväg till Hawai :( Känns inte alls kul, var och sa hejdå till henne i söndags och det var några tårar.
Men Men, hoppas hon får det bra därborta :)

Vi sms:ade för någon kväll sen. Detta var vad som sas haha

Jag: Hej! Va gör du??
Hon: Har just badat badkar, dudå?
Jag: Haha jag ligger i badet nu
Hon: Haha, och vet du vad?? Jag hade precis börja skriva på ett sms till dig just innan ja la mig i badet!
Jag: Jasså? Vad stod det i de då?
Hon: Nä, tänkte fråga vad du gjorde !?

Haha, vadå telepati ???

Som sagt, kommer verkligen sakna henne.

Nä, nu vakna Wille, tusan..Aja

Lev o Må!

Lördag kväll

Dagen började med en morgonpromenad i kylan med Aina och Wille, Var riktigt skönt faktiskt.
När vi kom in hade M stigit upp och käka frukost...Efter att vi gjort oss iordning begav vi oss på Barnens Hus och shoppa lite :) vart en ny napp flaska och nån bitring till Wille. Vet inte om det är tänderna som är påväg ner eller vad det är men han sitter med händerna i munnen HELA tiden och smackar och små dregglar. Inte för att han borde få tänder nu, han är ju bara 2,5 månader, men det är ju ändå en bit dom ska ner så nå vet jag det kliar om de nu är de. M´s mamma sa att pojkarna fick tänder runt 5månaders ålder, så vem vet ??

M hade bestämt med några kompisar att fara på hockeyn så jag körde in dom till stan sen for jag och Wille på äventyr.
Ett av äventyren gick till Hemtex för att kolla ut några nya gardiner till v-rummet.
Har fått en bild i huvudet att jag ska ha nå orangea gardiner och en massa nya små kuddar i soffan i olika färger, lika så ännu mer blockljus i roliga färger på rumsbordet, men så fick jag plötsligt beslutsångest...kan man ha detta mot ljusgråa väggar??
I dagsläget har vi svata gardiner, mörk grå soffa med cerisa små kuddar. . . Men det känns verkligen som att jag hade vela få in nå färg..
Förslag??

Ikväll har de inte hänt allt för mkt, M kom in som hastigast efter matchen och käka och har nu farit till sin bror i Rosvik och hänga.
Jag och Wille har bara myst på här hemma, badat, busat och nu sover lill trollet. Tänkte ta en tidig kväll jag med men kände att jag var tvungen att kolla nå saker på datorn.Tänkte att jag kunde kika runt lite på internet och få inspiration..ska även ta med mamma på Hemtex imorn och höra vad hon har att säga om detta..

Ska även möblera om i v-rummet så nu ska jag ta och "skissa" på den biten ;)

Lev och må så länge!

.


-6 Grader !!!

Jag ju medela folket att jag inte har några som helst planer på att lämna sängen denna dag, eller iallafall inte lägenheten mer än nödvändigt så som för att rasta Aina.

Natten har vart sisådär, Wille somna i vanlig tid, men vakna första gången redan där vid 23.30 !?!? Trodde jag såg fel på klockan..Nåja, mata honom lite sen somna han om..vaknade igen vid 03.00, gav honom flaskan som han så snällt tömde ?! Chockad..de var ganska mkt i den..Sen somna han om och vakna 05.30, glad i hågen och låg o surra men somna om ganska fort sen vakna han 8.20, så det känns verkligen som att jag inte gjort annat än att matat honom denna natt.
Får se om han sover idag på dagen så ska även jag göra de :)

Fick just ett sms av Emma där det stod att hon ville leka med jag idag.
Så jag ska väl masa migg upp ur sängen och in i duschen så jag ser någorlunda anständig ut när hon kommer.


Fortsättning följer..

**********

Eftermiddag.

Emma pemma fågelskrämma kom och for som en virvelvind..Så när hon begav sig tog jag Wille och Aina på en prommis upp till mammi.
När vi kom hem därifrån tog jag äntligen tag i våran "franssons trädgård"
Så allt M behöver göra nu är att lägga på en pressäning över grill och dylikt så är det klart för vintern.

Tänkte i helgen fara och införskaffa nya ljus lyktor och lite ljung att sätta dit bak. Lite myspys.

Nä, nu är Wille less på babysittern.
M är på ingång med max mat så jag ska plocka undan lite från bordet.

Ikväll är det Idol o cheesekake som gäller. Någon som är sugen?

Puss o snusk


RSS 2.0