2010-10-30

Gokväll gott folk!

Lösenordsskyddat eller inte? Ja, det får vi se hur det blir. Nu är det iallafall löst med hur man gick tillväga för att får lösenordet.
Men för tillfället är bloggen här för allas ögonen.

Idag har jag och Markus vart på Arcus loppisen. Dumpade Wille hos mamma efter 09.00 och hängde "på låset" vid halv 10. (dom öppnade 10). Och jag kan ju säga att vi INTE var ensamma om denna sysselsättning denna lördag morgon. Men jag är verkligen glad för att vi for dit i tid, innan alla andra normala människor vaknat till liv och masat sig dit hade jag och Markus hunnit springa 1 varv därinne och fyndat en hel del.
När vi sedan hade vart ut till bilen med alla inköpen och kommer in igen var det som en myrstack. MEN, även i denna myrstack lyckades vi fynda ännu fler saker.
Vi kom bla hem med: En voksi påse, ett Fischer Price garage, massa små bilar, ett par kuoma skor, handskar, täckbyxor, skattkista, mössa m.m.

När vi tillslut gav upp därborta åkte vi och hämtade hem Wille. Packade upp alla nya leksaker, och snacka om att det lyste i ögonen på ungen:) Det värmer i mammahjärtat att se honom så glad.
Strax efter 16, trillade mamma och pappa in på bastu och middag. Nu har dom rullat hem och vi sitter och pustar ut i soffan.
Wille stackarn är förkyld och små hängig igen så han kastade in handduken redan vid 18.
Typiskt! Vi som skulle och bada imorgon. . . Men, det får vi allt skjuta upp till nästa vecka.

Nu blir det att se lite tv, sen göra kväll :)

(Inga bilder bjuds på pga vårt internet)Nästa inköp

Vi är i STORT behov av en sängram. Och jag kan väl inte påstå att jag är speciellt förtjust i "malm serien" från IKEA, men jag tor ändå att denna sängram kan passa fint i vårt nya sovrum.
Så det är nog nästa inköp vi kommer göra från IKEA.Annars då?
Liten sover redan, sen han börja på dagis har han börja vara trött redan runt 18.00, men det känns nog så tidigt att lägga honom så vi har dragit ut på det till 19.00 iaf.
Spelar ingen roll om han lägger sig 18 eller 20.00, han vaknar iallafall kl 06.20. Ochd et första han gör är att springa och hämta innebandyklubborna :) Så sööööt, men ack vad hans mor INTE är sugen på denna aktivitet den tiden på morgonen haha
(Bilder kommer inom kort)
Just nu sitter vi (Jag, Markus och Lord) och ser på hockeyn, eller det är väl snarare dom som kollar och jag som nöter dator, men det är trevligt iallafall.
Sen blir det att se klar Twilight-New Moon :) Tror jag skulle kunna se dessa filmer hur många ggr som helst.
Vill att 4:e ska komma ut NU!!!Men de lär väl dröja 2år eller nå sånt . . . .

Har vart och kollat på en bil till mig idag, men vi får se hur det blir med den. . . Kanske avvaktar lite och ser om det kommer ut nå annat intressant på Blocket?
Någon som sitter på en bra bruksbil som kan frakta min och Willes rumpa från punkt A till punkt B ??
Körklar utan diverse större reparations behov?
Skriv gärna!:)

Nä, nu ska jag smyga i duschen, fan va nice. . rena sängkläder i sängen! Kommer sova som ett litet barn inatt ;)

På återseende!

Världens bästa föräldrar!!

Vi överlevde även denna Måndag. Vart inge dagis idag för Wille eftersom han är så snorig, och det var väl inte små tur att jag höll honom hemma för på dagis hade det inte vart mer än ett barn idag, alla andra är också sjuka så det hade nog blivit lite långtråkigt där idag.
Men imorn ska han dit, hoppas det kommer någon fler? :)

Vi har som sagt vart hemma idag och inte gjort så mkt annat än packa, sett på tv och spelat innebandy (detta är nå som Markus introducerade för honom i helgen och nu kommer han springades med klubborna HELA tiden och vill att man ska spela med honom), Kanske inte min favvo sport, men vad gör man inte för sin lilla kille ♥

När Markus kom hem från jobbet käka vi sen åkte vi ut till huset och dona på lite.
Världens bästa pappa kom också ut och hjälpte till med sista listerna, han ställer fan alltid upp på allt. Finns ingen bättre! STORT tack till dig!
För att inte tala om mamma, som i Fredags köpte nya vinter skor till Wille av märket kuoma, en täck jacka samt ett fleece ställ så han ska hålla sig varm i vinter.
Hon har även lyckats övertala pappa på nå vis tror ja om att vi ska få deras köksbord med 6 stolar nu när vi flyttar, (ok, jag har väl pikat lite själv hur mkt jag tycker om de bordet, men resten skötte hon ) Så  nu kommer dom ta vårt tills dom hittar ett nytt till sig själva. Som om detta var allt???
Ikväll när vi då var i huset och skulle fixa med gardinerna så konstatera vi att det är liiiiiiite högre i tak där än här, Det fattades typ 27cm på gardinerna hahahah
Så då säger både pappa och mamma att dom köper nya gardiner till oss, så det ska jag och mamma sysselsätta oss med imorgon, medans Wille är på dagis.

Jaa, ni hör jag. Man har helt klart lyckats få VÄRLDENS absolut bästa föräldrar :) Älskar er över allt annat ♥-Mamma! Jag tror vi måste fota en nyare bild på er? Eller? haha
♥ Mina fina ♥


Nu ska jag svira om till natt kläder och lägga mig på soffan och vänta på att Markus kommer från träningen.


På återseende!

RSS 2.0