Vill veta..

Det går verkligen segt mellan inläggen nu för tiden.
Idag har jag och Wille vart och hälsat på Anna och Lova. Trots två väldigt trötta barn lekte dom lite grann när vi kom. Lova är så himla söt, Ska hela tiden pussa o krama Wille. Han åandra sidan fattar ingenting utan bara trycker undan henne haha.
Men Men, dom två små slumrade till i varsin vagn, men Wille hade inte ro att sova längre än en halv timma. Så nu när vi kommit hem slockande han d i r e k t.
Anna försökte rita upp planlösningen på gårdshuset vi mest troligt ska hyra. De ligger på samma gård som dom bor och är i 2 plan. Vi har inte hunnit och titta på de ännu då han som äger de ska renovera upp de innan det ska hyras ut igen, Men då är det tur att man har en "insider" som kan spana lite åt en ;)
Får se om vi kanske kan åka och titta nå i veckan bara så man får en liten uppfattning om planlösningen och sådär så man kan säga om man är intresserade eller ej.
Hoppas hoppas verkligen att det är nå som kommer funka för oss. Riktigt fint där ute. Och vi vill ju som tillbaka till byn igen.
Igår var vi och köpte en cykelstol+hjälm till Wille så han hade sitt premiär åk igår eftermiddag. Tror han tyckte det var riktigt kul faktiskt. Tog flina i början, men i och med att klockan vart middags tid så vart han små grinig mot slutet. Ska ta någon bild på han när han sitter på cykeln. Har verkligen blivit dålig på att fota nu..Inte bra :(
Imorn tänkte vi cykla till Camilla och Amos, men får se hur de blir med den saken. De blåser ju så sjukt kallt, så det hade vart nice att köra bil och ta med vagnen.
Sen Onsdag är de babysång, torsdag vette fåglarna men på Fredag är det tydligen valborg, så då blir de väl att göra nå go mat, kanske cykla eller gå och kolla någon Majbrasa? Wille tycker om brsasor. Hos mamma o pappa sitter han som klistrad framför kaminen när man gör upp en eld:)
Ja, de var väl vad jag hade att berätta idag.
Nu ska jag passa på att se lite tv medans Wille vilar.
På återseende!

Kommentarer
Postat av: Lena Ekman

Flytta igen?!!!! Vart då????

2010-04-27 @ 06:55:37
URL: http://www.tyramyra.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0