Helgen

Helgen har bjudit på en hel del sol,värme och båtande :) Har vart riktigt skönt.
I Lördags var vi ut till klubben en sväng och käka lunch då himlen plötsligt öppnade sig och ett åskväder drog in. Så vi hoppa i båten och åkte tillbaka mot land. Väl i land regnade det så mkt så vi svängde förbi "hemmakväll" och hyrde film och köpte en herrans massa godis.  När kvällen närmade sig hade det sluta regna så vi for och inhandla en grillad kyckling och potatis sallad, sen åkte vi till mor och far och käka. Hur gott som helst.
Planen var att vi sedan skulle fara och hjälpa Anna och Juha att flytta, men M fick solfrossa så det blev inge med den saken.
Söndagen bjöd också på riktigt fint väder, så mogonen började med att vi cykla till mor och far, satt där till 11.45 och åkte sedan ner till båten. Det vart en riktigt bra tur, Vi var inte i land förens 18.00-18.30 nångånåg. Vindpinade, Solbrända och hungriga åkte vi och köpte pizza och sedan hem.
Eftersom att vi lovat att komma och hjälpa Anna och dom med flytten så kastade vi i princip bara i oss maten och for sedan iväg igen. Markus hjälpte och konka möbler medans jag sysselsatte Lova och höll Anna sällskap :)

Idag har det inte hänt mkt, Är ganska mör i kroppen efter allt båtande så jag har bara vart på Lindex en sväng på förmiddagen och nu ligger jag i sängen och vilar. ska orka med att handla när Markus kommer hem.. huhu*

Lite bilder från helgen : )

       
       
       
 

Kommentarer
Postat av: MrsEmma

Ja du det återstår att se. ingen bejbis ännu?

2009-07-02 @ 12:28:22
URL: http://mrsemma.blogg.se/
Postat av: mamma

är det inte dax att uppdatera , det är snart helg igen.

2009-07-02 @ 21:38:58
URL: http://http:/ catarinabvall.blogg.se
Postat av: Mamma

Ett nytt försök är det inte dax att uppdatera det är snart helg igen

2009-07-02 @ 21:42:25
URL: http:// [email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0