Täpt näsa och tik i höglöp...

Jajjemen, har blivit förkyld som attans, huvudet dunkar, näsan är helt igen murad och man känner sig allmänt matt i kroppen. Nätterna är jobbiga, man sover inte ordentligt vilket resulterar i att man är ännu hängigare dagen där på.

Att vi dessutom har en 1årig han hund här hemma nu, och en Aina som är i höglöp gör verkligen inte saken bättre...
I och med att Bikke är kastrerad s¨har vi aldrig haft några problem när Aina löpt, man har inte ens märkt när hon är i höglöpet för Bikke visar inget som helst intresse för henne, Inte heller Zeb som vi är hos dagligen.

Men jag säger då det, Kommer aldrig finnas en hanhund i detta hushåll som ej är kastrerad (om han nu inte ska avlas på) men så är ju verkligen inte fallet nu.
Vi har vart tvungen att sätta in K i bur på nätterna för att vara på den säkra sidan. Menar Aina kan ju trots allt lägga sig för honom. Men ni ska höra hur han låter...han ylar och gnäller och skriker så det står härliga till....helt sjukt...
Och han fattar som inte heller vinken när man säger åt honom på riktigt, hallå, till och med Aina sa åt honom igår utan resultat. Vi vart överlyckliga och trodde att höglöpet äntligen var över. men nu är jag tveksam...visst hon bjuder inte in lika mkt som hon gjort tidigare dagar, men hon säger inte åt honom på skarpen igen heller ? =/

Ska bli riktigt skönt när detta är över...fyy så vi ska sova.. djupt och lugnt allesammans =)


Det var väl bara det jag hade att berätta just nu...
So long!

/ J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0