2009-11-11

Vad ska man ta och berätta idag då?

Wille har vaknat r i k t i g t  tidigt idag och jag har bara sovit ca 5½ timma inatt, Så humöret har inte vart det bästa under förmiddagen. Var ute på morgon prommis redan 9.30 idag, för att sedan gå ut med mamma igen runt 11.00. Aina har fått bra med motion och vi har även tränat lite.  Försöker med att hon ska sitta ner nu när vi möter hundar, för att hon sedan (förhoppningsvis) självmant ska sätta sig när hon får synd på andra hundar. hur låter det??

M är hemma från jobbet idag..förkyld och hängig...lovar han har fått svinpäls eller nå sånt. Och om så är fallet så kommer jag stå redo med hans resväska i hallen för så länge han är sjuk kommer han INTE få bo här hemma hahah. Kanske ser till att Emma och Mats värmer upp deras gårdshus så han kan bo där ett tag?
Jaa, det låter som en bra plan.
Ikväll blir det att bänka sig framför tv:n. Det är ju Christine nu, sen 2 ½ men x 2, sen Arga Snickaren och sist men INTE minst.. GREEEEEEY´S ANATOMY
Har även sett till att det finns en stor godis skål stående på rumsbordet som bara väntar på att alla dessa underbara program ska börja.
Wille sover sen ca: 45min så man måste ju passa på att bara vara medans. Allt annat är ju redan fixat så..

Imorn ska han på sin första Babysång. Ska bli kul att träffa alla andra mammor och bebisar. Så på såsätt är det faktiskt ganska skönt att Wille somnat redan. Då är han pigg och allert imorn på morron. Ingen nådig tid det börjar. 9.30 !! 

MenMen, Christine har börjat och jag tänkte hinna skumma igenom nya HM katalogen samtidigt.

Over and Out !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0