Valborg och de snörar :(

Frusten in i märgen sitter jag i soffan med en kopp the och ska snabbuppdatera lite.
Älsklingen sover, så man måste ju passa på att vila lite då också.

Tvätthögen är stor och täcker hela rumsbordet och fåtöljen, golven ska skuras, tvätten hängas upp och jag ska ta mig in i duschen och göra mig redo för kvällen.
Gästerna trillar in runt 17.00 tror ja så jag borde ju hinna med detta på 5 timmar?
Just ja, köttet ska ju marineras också, och dukningen..
Jajja, de löser sig ;)
Det blir som sagt middag här ikväll med Camilla, Fredrik och Amos samt Chrinstina och Fredrik.
Tanken är att hinna upp till Majbrasan vid centrum som startar kl 20.00 men vi får se vart kvällen bär.
Det är ju inte direkt skönt ute så jag kan gott sitta inne och umgås, dricka, äta och spela spel.
Wille är ju snorig så vi får väl se hur han mår mot kvällen. Han har ingen feber, men är små mosig mellan varven.
Ha ett trevligt valborgs firande gott folk så hörs vi!
På återseende!

.

Mornarna för Wille blir bara tidigare och tidigare. (För att inte tala om för mig med, sömnförrådet är slut vill ja lova)
Han verkar orolig när han ska somna och ja tror det är mkt som händer i hans lilla kropp o knopp just nu.
*Han drar sig upp mot saker fort.
*Han balanserar väldigt bra
*Går hyfsat när man håller honom i händerna
*Växer säkert
*Tänderna på våning 2 är på väg ner
*Börjar säga mer och mer saker, eller ja..försöker iallafall haha
Tror kombinationen av allt detta gör att han inte riktigt kan slappna av helt och hållet.
Liten håller på att bli stor ♥
Idag ska jag tillbak till frisören och snagga lite mer, sen blir det storhandling, BOKSTAVLINGEN.
Imorn är tanken att äta middag med Camilla och Amos, och är de inte snöstorm o drivis kanske man går och kollar på brasan här uppe.
Ja, de var väl ungefär vad vi hade att säga.
Nu ska vi hoppa i badet och snygga till oss en aning.
På återseende!

Går sisådär för mig

I torsdags när jag skulle och klippa mig så ville jag hinna titta i lite frisyr kataloger före. Hade tid kl 13 så jag åkte dit lite tidigare. Ni tror inte dom har lunch stängt till kl 13 då !?
Idag när jag var dit på morgonen och skulle fixa frillan lite så står det en lapp på dörren: " Tisdag 27 April öppnar vi kl 11.00" haha
Sitter och försöker lista ut vad i hela fridens namn jag ska ha på mig på bröllopet vi ska på till sommaren.
Vart som helst inställd på en svart klänning och sedan ha accessoar med färg till och nå roliga skor. Men man ska tydligen helst inte ha svart, vitt eller rött, Sen ska klänningen gärna gå över knäna. Detta har som satt käpparna i hjulen för mig. Hittar ingen färgglad modell jag tycker om.
Har som snöat fast på dessa två klänningar:
Någon som har nå annat bra tips???
På återseende!

Vill veta..

Det går verkligen segt mellan inläggen nu för tiden.
Idag har jag och Wille vart och hälsat på Anna och Lova. Trots två väldigt trötta barn lekte dom lite grann när vi kom. Lova är så himla söt, Ska hela tiden pussa o krama Wille. Han åandra sidan fattar ingenting utan bara trycker undan henne haha.
Men Men, dom två små slumrade till i varsin vagn, men Wille hade inte ro att sova längre än en halv timma. Så nu när vi kommit hem slockande han d i r e k t.
Anna försökte rita upp planlösningen på gårdshuset vi mest troligt ska hyra. De ligger på samma gård som dom bor och är i 2 plan. Vi har inte hunnit och titta på de ännu då han som äger de ska renovera upp de innan det ska hyras ut igen, Men då är det tur att man har en "insider" som kan spana lite åt en ;)
Får se om vi kanske kan åka och titta nå i veckan bara så man får en liten uppfattning om planlösningen och sådär så man kan säga om man är intresserade eller ej.
Hoppas hoppas verkligen att det är nå som kommer funka för oss. Riktigt fint där ute. Och vi vill ju som tillbaka till byn igen.
Igår var vi och köpte en cykelstol+hjälm till Wille så han hade sitt premiär åk igår eftermiddag. Tror han tyckte det var riktigt kul faktiskt. Tog flina i början, men i och med att klockan vart middags tid så vart han små grinig mot slutet. Ska ta någon bild på han när han sitter på cykeln. Har verkligen blivit dålig på att fota nu..Inte bra :(
Imorn tänkte vi cykla till Camilla och Amos, men får se hur de blir med den saken. De blåser ju så sjukt kallt, så det hade vart nice att köra bil och ta med vagnen.
Sen Onsdag är de babysång, torsdag vette fåglarna men på Fredag är det tydligen valborg, så då blir de väl att göra nå go mat, kanske cykla eller gå och kolla någon Majbrasa? Wille tycker om brsasor. Hos mamma o pappa sitter han som klistrad framför kaminen när man gör upp en eld:)
Ja, de var väl vad jag hade att berätta idag.
Nu ska jag passa på att se lite tv medans Wille vilar.
På återseende!

Något sånär som utvilade.

Idag är de Fredag och en solig sådan..
Vi har haft fullt upp både förra veckan och denna, så idag är planen som sådan:
*Frulle
*Stor städa
*Starta maskinen
*Gå och titta om gungorna tinat fram
*Åka och handla när M slutar
*Sen bara vara hemma och mysa på under kvällen.
Känns skönt!
Igår kväll var jag och Wille i Ängesbyn och firade Emma. Många glada skratt fick man. Riktigt trevligt.
Wille lyckades även charma Emmas mormor, farmor o mamma och var speciellt go med hennes mormor. Det är inte alla som får "go" av honom så de gjorde hon bra ;)
Nä, nu är det bara att ta tag i denna dag.
Vad ska ni göra gott folk?
Ha de gott

trött

Åkte hemifrån 09.30 imorse och kom in genom dörren för ca 45 minuter sen. HEEELT slut!

Först babysång, sedan storheden med Anna och Lova och leta jacka till Wille, Den vi skulle ha var ju naturligtvis slut, och den andra vi hittade var vi tvungna att ringa och lägga undan i stan...I STRL 104 !!! Här och häpna hahah
Hoppas det blir bra, Får åka och hämta den imorn innan jag ska och klippa mig.
Förutom Storheden hann vi med Barnenshus där vi vart över 1 timma. Anna har nämligen jordens beslutsångest om vilken vagn hon ska köpa. Haha, Men det blir nog bra i slut änden. Vet hur jag skulle gjort om jag var i hennes sits.
Nu är Wille nyäten och jag ska väl leta nå mat åt mig.
Sen är det bara att ta tag i all disk som ligger på tillväxt på vår diskbänk. Diskmaskinen har ju som sagt gått sönder och varken jag eller Markus tycker om att diska. Måste åka och köpa en ny till helgen om det hinns med.
Sen är det även ett berg med tvätt på toaletten för att inte tala om sanden på golvet och dammråttorna på alla hyllor.
Ja, som ni hör finns det en hel del att ta tag i här hemma så här har jag inte längre tid att sitta.
Mooovie tonight.
På återseende!

Vart är smailisarna?

Det börjar bli glest mellan inläggen men inspirationen till att skriva är lite sval för tillfället.
Just nu sitter jag på altan hos mamma och njuter i solen. Wille sover i vagen, eller ja, han ligger väl och svävar mest. Tror han försöker somna men hundarna sälkker till mellan varven så han vaknar.
Jobbar eftermiddag idag, börjar först kl 14 så de är skönt. Dom jobb tiderna funkar alla tiders för mig :P

Satt och tittade på www.linusolotta.com och hittade en massa fint jag hade vela köpa, Men måste avvakta ett tag och se hur mkt jag får i lön denna månad. Och hur mkt räkningar jag lyckats samla på mig. Såg just att nästa månads telefon räkning går på över 300kr. INTE bra.
Köpte dessutom en ny telefon i fredags som kostar att äga månadsvis och helt ärligt vet jag inte riktigt vad den summan landade på.
Telefonen är iallafall en Sony Ericsson Vivaz, Hittills är jag nöjd med den förutom att det inte finns nå smail gubbar. Eller jag har då inte hittat dom. Ska ta och läsa igenom maualen till den ikväll kanske? Om de inte blir att se film. Hyrde nämligen 3st igår.

Ja det var väl allt jag hade och berätta denna timma. Nu ska jag rikta näsan mot solen.

På återseende!

Morning

Morning gott folk!
Mätta och belåtna sitter jag och Wille och tittar ut genom köksfönstret och ser sooooool. Sa just till mig själv att idag kan bli en ute dag. Mormor skulle iväg och träna hundarna så vi kanske hakar på henne så man får lite sol på nosen :P
Men så säger dom precis på radion att "i norr väntas mulet väder med risk för regn"  que?? Det har jag inte beställt?
Får se på nån timma hur vädret ser ut.
Efter lunch tänkte vi åka till Anna och Lova och hälsa på som för övrigt var på besök hos oss igår kväll :) Mkt trevligt!
Wille vart helt galen när han såg Lovs, kröp direkt fram till henne och börja slita och ha sig. (Han skulle upp på samma höjd som henne hahah)
Så himla kul och se hur han utvecklas och leker med andra barn :) En riktigt social kille är han.
Till helgen verkar det bli grillnig :) Juha och Lova skulle komma, anna jobbade men skulle försöka lösa de på nå sätt. En viss Emma lät också sugen när det surrades om alkoholhaltiga drycker ;) Haha..Nä nu var jag elak. Men det hade vart trevligt om paret stenman också kunde komma och bli lite onyktra ?
Tror fan aldrig jag festat med henne? Eller??
Nu blir det ett hopp in i duschen sen startar dagen!
På återseende!

Läge för en uppdatering

Börjar vara några dagar sedan sist. Men det har vart lite mkt nu sista dagarna. Aina min Aina har flyttat :( Dagarna rullar väl på i vanlig takt, fast nog finns det en hel del tom rum nu när min prinsessa fått flytta :( Känns riktigt tungt, men jag vet att hon har det bra och med tiden kommer det nog kännas bättre.

Helgen har vart fullspäckad med innebandy cup, kalas, skottande och sovande :P
I Måndags var vi på stan hela dagen med Camilla och Amos, Igår var vi hos mamma på förmiddagen och sola, sedan åkte vi till Kallax och tog emot Liza för att sedan åka och handla llite och idag har vi vart på babysång mellan 10-12 och på Bvc mellan 13-15, så även denna dag har vart full. Hela denna vecka är full späckad närmare bestämt. Likaså nästa.
Imorn ska vi till Anna och Lova och hälsa på och på Fredag är det jobb för min del. Till helgen ville Markus åka och inhandla lite  nya kläder så det ska vi se till att ordna :)
Nästa vecka kommer bestå av: Jobb,Babysång,Klippning,och lite mera jobb. Men till helgen vill jag hitta på nå kul.
Markus och hans lag hade eventuellt lagfest, men om inte detta blir hade det vart trevligt med lite grillning och nå alkoholhaltiga drycker. Ja förutsatt att det inte är snöstorm och driv is som dom tydligen lovat??
Någon som är sugen på detta?? :)
Tjaa, det var väl en liten uppdatering om vad som händer och sker hos familjen Brännvall/Sturk kommande dagar.
Min telefon har även kastat in handduken..igen..nu är jag less och har bestämt för att köpa mig en HELT NY telefon. Har aldrig köpt en telefon. Aldrig vart intresserad av detta heller så jag har nöjt mig med att använda begagnade som restrerande familjer medlemmar ansett vara för "omoderna" eller "odugliga" till sina behov.Men nu är jag så less på allt gormande  så ikväll blir det att sätta sig och se vad det finns ute på marknaden.
Förslag??
De enda jag vill är att det ska vara en hyfsad kamera i den. Ingen skjut lucka helst och att den INTE stänger av sig titt som tätt direkt man gjort något med den.
Nä nu ska jag ta tag i middagen.
På återseende!

Mina älskade och saknade "små" tjejer

J a g  o c h  A i n a (mor)


J a g   o c h   N o v a (dotter)

Nedräkning

Nu är det bara 6 dagar kvar (bortsett från idag) tills Liza landar på Kallax. Längtar som fasen!! Har vart utan henne sen i Sept förra året?? Ja jag vet inte, men åt fanders för länge sen är det i alla fall.
Ska bli så kul och se vad hon säger om Wille !? Även om hon sett bilder på honom regelbundet så är det ju en helt annan sak att se honom irl ;)
För er som inte vet så är Liza Willes gudmor :)
Satt tidigare och fundera över hur länge jag känt henne men kom inte fram till nå vettigt, ni vet i min lilla värld är jag fortfarande nyfyllda 20 år, gick väl ut skolan för sisådär 2 år sedan...
Ser man däremot på verkligheten ser den betydligt annorlunda ut. Konstaterade idag att jag haft körkort i 6 år snart.
Bara det är ett tecken på att det inte var nå 2 år sedan gymnasiet tog slut för min del haha.
Hur som helst..det var igenom fotbollen som Liza och jag träffades och sen dess har vi hållt ihop ;)
Wille vill skriva lite nu: n vncdm nxzmmm jjnölv 69våävöl    , .aä'v ,
Var idag och fick veta att jag ska jobba i sommar. Blir tillbaka på dm så det ska bli kul.
Har även beställt Willes nya vagn, så detta är det också nedräkning till. Max 4 veckor skulle det ta, men kvinnan i butiken satte den om omg leverans. Sa att jag ville ha den så fort som möjligt. Inte för att jag är i omg behov av den men vill ändå att den ska komma fort:)
Hoppas vi blir nöjda. Inget kommer ju nånsin få mig att göra mig av med Emmaljungan och det är nog svårt att slå den vagnen men jaa...
Nä, nu ska jag kolla potatisen, lägga Willes lax på kokning så vi kan äta nån gång. Har bara ätit frulle idag :(
På återseende!

Wille min Wille

Tror ni vi vet vad vi gav oss in i när vi skaffade Wille?? ;)
Det är mkt vilja och temperament i denna lille man av och till vill jag lova.
Hittade honom såhär en dag och såhär löd våran "konversation"
Wille? Vad gör du??



(Que? moi? Ingenting??)

-Får du vara där??



(Han vänder ryggen till och klappar ännu mer på Aina)

-Wille? Kom därifrån! Vovven vill sova själv nu?!



Varpå detta blev hans svar..
(Jaa, Ni kan ju gissa själv hur han lät hahah)

På återseende!

Varför??

Varför skriver den ihop alla meningar och stycken även om man gjorde STORA mellanrum mellan allt??
Why?Why?Why??
Ser ju as grötigt ut såhär? Inte ids man sitta och läsa de.
HJÄLP!

Tjaaa..Vad är en bal på slottet??

♥Denna påsk blev inte alls som planerad. Det hela började Fredagen den 2 April då Wille vart snorig och hostig. Detta höll i sig till på Skärtorsdag då denna förkylning övergick i Magsjuka. Så som ni säkert förstår har det inte blivit mkt ute vistelse för våran del. Istället har vi legat inne på en madrass i vardagsrummet, sett på film, ätit godis, lekt och torkat spyor.
Nu har han inte spytt sedan i Söndags, peppar peppar, så jag tänkte nog försöka med lite mat idag. De enda han äter nu är smörgåsrån med mkt smör och skedvis med majs välling.
Någon där ute som har nå bra tips på skonsam mat ???

Har ju länge velat av och till om vilken av alla 3-hjuliga vagnar jag vill ha till Wille nu till våren/sommaren.
Nu har jag iaf bestämt mig för en Quinny Freestyle 3XL då jag ville att sitsen skulle gå att vända från och emot mig och det verkar inte finnas många 3-hjulingar som kan detta ??!
Hur som helst, senast igår satt vi och prata om detta hos mamma och pappa och även om att vår diskmaskin gått sönder. Varpå pappa säger:
-Ja, men det är väl en prioriterings fråga? Vad är viktigast? Vagn till Wille eller ny diskmaskin?
Menar, så mkt disk kan ni inte ha på 2 personer !?
(Jag och Markus behövde inte ens titta på varandra utan slänger ur oss i mun på varandra)
-NY DISKMASKIN! Det är ju inte direkt någon panik med vagnen, han har det bra i sin Emmaljunga.

Både Jag och Markus HATAR att diska. Allt åker i maskin, och ryms det inte då ligger det i blöt i någon dag innan vi tar tag i de. Så ny diskmaskin är ett MÅSTE
Och det är verkligen ingen panik med vagnen. Bara jag har den tills vi åker till Norge är jag nöjd.
Hur som helst..
Igår kväll fick jag ett Sms av min mor som löd;
Mamma - Säg till när ni ska fara och köpa vagnen till Wille så får ni den av oss!:)
Jag - What?? Skämtar du? Det är ju mkt pengar?? Halva kan ni få betala?
Mamma - Nä vi tar hela, kan ta en Roadtrip till Skellefteå här någon Lördag framöver !?
Jag - Shit, Tusen tack! *tår i ögat*

Förstår ni vilka underbara föräldrar jag har?? Och att Wille verkligen har världens bästa mormor och morfar??
Dom ställer upp i ur och skur! Vet inte hur vi ska kunna "ge tillbaka" så mkt som dom gett oss ?!
♥♥♥♥♥♥♥♥


Än en gång mamma och pappa, mormor och morfar, Tusen tack för att ni finns och ställer upp på oss!
Vi älskar Er!
(Hittade ingen nyare bild på er båda tillsammans, detta måste åtgärdas snarast!)

Nu ska jag leta fram nå frulle.
På återseende!

RSS 2.0