Äntligen fredag

Så sjuk skönt att gå mellan 11-15 på fredagar. Och så sjukt kul det är att jobba på djurmagazinet..trivs hur bra som helst.
hoppas verkligen detta kan leda till nå mer *håller tummarna*
Ikväll kommer E&M på middag. Sen blir det självklart   i d o l   efteråt. Har till och med gjort efterätt så det blir en riktig myskväll ikväll.
Var llänge sen man såg dom så det var kul att det äntligen klaffa för alla.

Sitter för övrigt i tele med försäkrningskassan. Dom jävlarna tycker det räcker med att ge mig 75kr i lön denna månad. Jag har ju helt klart en annan uppfattning om detta.
Och som ni vet när man ringer till försäkringskassan är det allt väääldigty lång kö.
Började på plats 60..Nu säger rösten i andra änden att jag är på plats 19 så ni förstår jag har suttit här ett bra tag nu :(

Men Men..igår när jag kom hem stod den här helt fin och färdig..
Wiiihooo..våran nya soffa har änligen kommit :) Och den passa så bra så. Nu vill jag bara sätta upp julstjärnor och julgardiner :) längtar såå.

Imorn blir det stan på förmiddagen, ska få mig ett par vinterskor, sen på kvällen  fest hos J, ska bli trevligt..får bara se hur lätt det är att ta sig upp på söndag morron. Ska nämligen och kika när Aragon har sitt MH. Känns riktigt spännande:)

Wiihoo..Nu kom jag fram hos försäkringskassan..

ha de gött

Regn rusk och kalla vindar

Känns inte alls så motiverande att gå ut med hundarna på morgonen såna här dagar.Termometerns står på 3grader och regnet bara slår i rutorna..hojja..
Och snart kommer våran soffa..äntligen.. har bara väntat sisådär 5 veckor på den.
Först igår fick vi en soffa vi ska ha tills vidare. Mamma och pappa var nämligen och köpte en ny på samma ställe som oss. men tror ni dom behövde vänta nå veckor ?!?!? Nä, prova 3d dagar :)
Hur som helst.,.Känns skönt att slippa ligga på golvet nå mer.

Ikväll blir det idol och go mat :) M har innebandymatch..Men vet inte när.

Nu måste jag börja ta tag i allt här hemma. måste ju fara på jobbet om 1,5 timmar : P Fast ganska skönt..jobbar bara 4 timmar idag..

Hej så länge..

P.s skomakarens barn prioriteras nog ändå inte allra längst ner på listan ? ; )

Mys pys på schemat . . .

Det är vad som står på står på schemat ikväll.
Våra respektive är på kickoff, så vi tänkte göra nå kött och gratäng och bara mysa på i soffan med idol och hundarna ;)
I helgen bli det att fixa min bil inför vintern..fan trodde jag skulle sluta i diket flera gånger imorse på vägen till jobbet..Inte kul..Men ni vet ju vad som sägs om skomakarens barn?! hehe
Ska även hinna med att träna lite med C & M imorn.
Nu blir det att satsa på spåret med Aina..Blev inget certprov för våran del. Men Men, nu vet jag ju hur det hela går till så det får bli med nästa hund :)

M skrattar åt mig när jag säger att vi ska bli spår proffs, Han "jobbar förbrillt" med att göra henne till soffpotatis/sällskapshund. Ni ska veta vad han skämmer bort henne.
Han som satte upp alla regler om att inte ha hundarna i sovrummet/sängen/soffan och allt sånt verkar inte så brydd nå mer. Han bara kallar upp dom och myser på :) Men Men, det är lite kul fakitskt.
Aina har inte varit speciellt mkt för att komma och ligga nära varken i säng eller soffa tidigare, men nu verkligen söker hon närhet till en hela tiden.. Lill svammlet :)

Vet inte riktigt vad jag ska dela med mig av idag..
Funderar på att hämta hem en liten Degu som ska heta Greta ;) Har en på andra "jobbet" som är så sjuuuukt söt.
Har fallit för henne helt. Världens kelgris är hon. Sitter typ och naggar på händerna och vill bli kliad på hakan hela tiden :) 

                                                                                  Så här ser dom ut

                                      Nä nu blir det mera jobb, hej så länge :)


RSS 2.0