Hur blir man av med de gröna??

Var ut och tittade på min "fina" rabatt här utanför och jag vill bli av med den!
Dom som sått i den där rabatten har satt en massa gröna växter så de ser bara ut som att hela rabatten är full i ogräs..(nog för att de är mkt sånt också) men jag vill inte ha så.

Vill bara ha typ 4-6 st små söta färg glada blommor med jämna mellanrum så man ser jorden runt omkring och ja.. mer stil rent.
Hur löser jag detta? Fattar ju att ja måste gräva bort de gamla, men de lär ju bli kvar nån rot jävel som kommer blomma upp om o om igen !? :P
HJÄLP!!!
Kanske tar o går lös med jordspaden i eftermiddag haha.
På återseende!

Grattis Grattis

Tjooo!
Sitter på sängen o funderar vad jag ska ta tag i? Willes rum är ett stort måste, man kan knappt gå där inne för allt bråte som ligger på golvet nu. Måste få hit släpet så vi kan kasta lite saker.
När Wille vaknar tänkte ja åka till Storheden o köpa en sån där förvaringsbox att ha på baksidan så man kan gömma alla spadar, hinkar m.m.
Försöka snygga upp där helt enkelt så man vill vara där. Nya stolsdynor behövs också.
Igår var det Söndag o morsdag. Denna dag spenderade jag i Yttersta med Mamma som tävlade viltspår med Viktor.
Åkte runt 07.15 o kom tillbaka runt 18.30 så det vart verkligen en hel dag ute i regn o sol. O de bästa av allt var väl att Viktor kammade hem "Bästa Öppenklass hunden priset" och blev även SEVch (Svensk Vilt Spår Champion)
Ännu ett STORT GRATTIS till er för detta!
Väl hemma väntade en trött men väldigt go Wille. Shit så jag saknade honom under dagen. De var de längsta jag vart i från honom nånsin, men han hade haft de jätte bra hemma med sin pappa.
"Wille" hade även köpt morsdags blommor till mig o en tårta, till middag fick jag fläskfile, potatis gratäng o lite sallad samt en Bacadri Breezer att dricka. Har jag underbara killar eller har jag !!!?! ;)
Tjaa.. de var väl de jag ville delge er.
På återseende!

stressen

Ligger på sängen o pluggar (o med pluggar menar jag självklart, bloggar, äter glass o nöter face)
Har ett helt kapitel som ska vara läst till imorn samt en labb rapport som ska vara inne nästa Fredag, och inget av detta har jag kommit igång med. Not good!
Men motivationen har inte vart den största denna vecka..vet inte varför? Vart ju små risig i måndags så det kanske beror på de?
MEN, det måste göras så det blir inge långt inlägg det här.
Fan va jag aldrig mer ska läsa NK alltså!
Idag har jag, Camilla, Anna o ungarna haft en hel dag på stan. hittade två linnen, en kjol, o ett par nya leggings.
Men kjolen måste jag o byta imorn, så jag tror jag ska passa på och köpa ett par till leggings då? :P
Alltid bra med ett par extra. Sen är det färdig shoppat åt mig för denna månad.

Det börjar dra ihop sig inför det här himla bröllopet som vi ska på. Eller "hilma bröllop" är de väl inte, men jag har INGEN klänning än och vet inte vart jag ska leta heller. Inga skor har jag hittat heller och vad Wille ska ha på sig vette tusan?
Ni killar har de lätt. Alla kommer se likadana ut. Ingen som behöver känna sig fel klädd eller liknande :P
För att inte tala om bröllops present?? Vad ger man i sånt?
Ångest!!!
På återseende!

Mitt i veckan

Ligger på sängen o vilar lite, Har frusit i svettats om vart annat under går kvällen o natten, o rösten är små hes :(
Är pigg i övrigt, men orken tar slut snabbare än vanligt. Shit Shit Shit, har inte tid med detta. Hoppas de bara är nån "3dagars feber? haha" Ni vet de där små barn brukar få?
Har vart till stan fram o tillbaka med mamma som skulle in på Gina Tricot en sväng men som vanligt när hon planerar att spontan åka nånstans så var denna affär stängd igår o idag pga flytt.
Så himla typsikt! Nåja, vi hittade lite andra affärer att titta i samt lite lunch att trycka i trynet innan det bar iväg på Ica Maxi för lite vecko handling.
Nu ska jag ladda batterierna så jag orkar göra nå middag o sedan åka iväg till Stina som ja inte träffat så alldeles för länge :)
Gonatt!

De vart nå fel??

Länken funkade visst inte? nytt försök, http://marlenajn.blogg.se/
Sen ser jag att jag stavat fel haha, det är nog dags att gå o sova trots allt?
Ska ju självklart stå "Får se om vi träffar Marlena o Matilda"  Sorry!
Sängen nästa.
Gonatt!

gonatt

Sitter o funderar på om jag ska ta o krypa ner under täcket o fortsätta sova? Somnade med Wille när jlag la honom ikväll o vaknade 21.30. Inte bra, men skönt var de  ;)
Markus sitter bänkad framför tv:n o ser hockeyn o jag är så less på detta nu så usch..
Helgen har vart full o gått fort. Den har väl kortfattat sett ut som sådan:
Fredag: Spårning hela dagen sedan middag hos Camilla, Fredrik o Amos.
Lördag: Stan, bastu o middag hos mamma o pappa, sedan festligheter i Ängesbyn.
Söndag: Städat, tvättat, Tvättat bilar, rengjort akvarium, köpt vagn o här sitter jag nu.
Vädret ser ju inte ut att vara på min sida till veckan så det kommer nog bli inomhus aktiviteter för våran del?
Måste till stan o göra ett ärende imorn på förmiddagen, sen får ja se om jag åker o hämtar Nora o tränar lite? Mamma var som sugen på denna aktivitet. 
Får se om vi träffar Marlene o Matilda ( http://marlenajn.blogg.se )mot eftermiddagen?Hade vart roligt :) Alltid kul att träffa o lära känna andra mammor med barn i samma ålder. Och snacka om bonus att dom bor inom promenad avstånd ;)
På Onsdag ska jag nog o spåra på förmiddagen o på kvällen blir det att träffa Stina. Det var inte igår kan jag meddela er alla. O på Söndag ska jag till Yttersta tidigt som gatan! Vi skulle visst vara där kl 09.00 så det blir tidig morgon, har aldrig vart där med det är minst 1 timmas körning.
Mamma ska o tävla med Viktor o naturligtvis kommer jag att infinna mig! :) Hon har ju vart med på alla mina tävlingar så man måste ju ställa upp tillbaka + att de är kul.

Ja, det är väl ungefär vad jag har hunnit med samt planerat för kommande vecka!
På återseende!

Vi vart less

Än har vi inte hört nå om vår Quinny Freestyle 3XL som vi beställt så idag vart vi less.
Åkte in på Barnens Hus o provkörde lite sulky modeller o kom fram till att vi ska köpa en Baby Jogger City Mini istället.
Så imorn ska vi åka o hämta en. Velar mellan dessa två färger :
Markus tyckte den röda men slängde även ur sig "Spelar ju ingen roll vad jag säger, du kommer ändå välja i slut änden" Så kanske ska jag låta honom välja denna gång och köra på den röda? :)
Han måste ju få bestämma lite hihi
Liten sover ute, Markus på soffan så nu ska jag sätta mig o se lite Desperate Housewives o ladda batterierna.
Runt 6 tiden ska vi åka till mamma o pappa o basta o göra oss i ordning för kvällen som ska spenderas i Ängesbyn då en viss Mats fyller 25 år. Grattis Grattis! :P
På återseende!

Dåligt tålamod

Nu är det över 6 veckor sedan jag beställde den nya vagnen och än har jag inte hört av Babyproffset nå. Less less*
Visst kan jag förstå att det kan ta länge att få hem vagnen om det är slut på lagret, men då ska dom ju inte säga att det brukar ta ca 4 veckor. Då går man ju o hoppas att den ska komma efter 4 veckor.
Dom hade väl kunnat gardera sig själv o säga 6-8 veckor så är ju allt annat bara en bonus om den skulle komma före det.
Nene, Aldrig mer beställa från dom.
Idag har jag o Wille vart hos Camilla, Fredrik o Amos hela dagen. Det har blivit promenad, hundbadande, lekande o mycket mycket mer. En riktig toppen dag med andra ord.
Har även fått klartecken av F att få träna med Nora så på fredag ska jag släpa med henne ut i skogen o spåra o eventuellt köra lite lydnad på onsdag ? haha
Saknar verkligen allt hund tränande så de ska bli riktigt kul :)
Imorn är det avslutning på babysången och den kommer hålla hus på hägnan. Hoppas det är lika bra väder som idag ?!
Ska bli intressant o se vad Wille säger om höns, får, hästar o allt vad dom nu brukar ha? för visst har dom satt ut djuren nu?
Sitter inte på den "stora" datorn nu så tyvärr kan jag ej bjuda på några bilder.
Men imorn ska jag fan se till att fota och dela med mig lite av dessa.
På återseende!

Kameran nerpackad

Sol? Moln? Regn? Vad ska det bli för väder idag??
Var just på en promenad med Wille så han fick somna i vagnen o trots att solen inte skiner så är det riktigt varmt ute.
Har sån ångest för att jag inte fotat honom nå sista tiden :( Måste verkligen skärpa mig på den fronten med början idag. Kameran är ner packad i skötväskan så nu är den med överallt.
Hmm, vet inte vad jag ska skriva om idag?
Äh, återkommer i eftermiddag i hopp om att jag tagit nå bilder o de har hänt nå intressant :)
På återseende!

Snart..ja ska bara...

..kolla runt lite på nätet :)
Borde sätta mig o läsa lite, o de ska jag väl ta o göra men först lite vila i fåtöljen.
Hör att det åskar ute?!?! Mysigt värre..älskar åskan!
Helgen har vart helt underbar. Vädret har verkligen vart på vår sida :)
I Fredags var jag, mamma o Wille i skogen HELA dagen o spårade. Tror vi kom hem runt 19.00 o då hade pappa startat grillen så vi kunde sätta oss i lugn o ro med varsin Bacardi o njuta av dom sista soltrålarna för dagen. Wille hade vart tapper o vart vaken i princip hela dagen så den var en trött kille vi kom hem med.
MEN, denna trötta kille vaknade så småningom till liv o käkade middag, sedan var han vaken till 23.00.
På Lördag förmiddag åkte vi till stan o shoppa lite, sedan hem o fixa med ny akvariet samt möblera lite. Det är verkligen inte lätt att möblera eller fixa med små saker när Wille är med. Han är överallt, så vi bestämde oss för att ta en paus i detta o åkte till Anna o Juha en sväng. På vägen hem säger Markus : Åh, jag vill inte åka hem, de är så varmt där ?! (hade typ 27 grader i lägenheten :(  ) så vi svängde förbi hos mamma o pappa o umgicks med dom ett tag.
Vid 21 tiden började vi rulla hem o tänkte att Wille borde ju somna i bilen men icket! Den mannen gick inte o la sig före 22 tiden o då gjorde vi ett snabb ryck med de sista av städningen sedan dog i båda i soffan.

Idag har jag, Wille o mamma vart i Piteå på förmiddagen o kollat in hundarna på utställningen. Gick väl sisådär på dom vi ville kolla in lite extra mkt, så vi åkte därifrån efter lunch.
Har även hunnit med en husvisning, hamburgar grillning, lekparken o lite annat smått o gott.


Får se vad denna vecka har att erbjuda.
Ska i alla fall till Hägnan på onsdag för avslutning av babysången.

Jaa, det var väl de :)

På återseende!



Kristi Himmelsfärdsdag. .

Ligger på soffan och varvar ner lite. Dagen började redan 04.00 när Wille vaknade, men vi klev inte upp före 07.15
När vi hade käkat frulle o gjort oss i ordning packade vi väskorna o begav oss till Boden o Nordpoolen med Camilla, Fredrik o Amos.
Det var Willes första gång på badhus och han absolut ä l s k a d e de! Inga sura miner alls så de var riktigt kul :)
På vägen hem somnade en nöjd men ack så trött kille i bilen så vi svängde förbi Markus far en sväng för lite fika och sol njutande, Det har ju vart galet varmt idag. Tackar väder gudarna för detta :)
(Dom har visst lovat såhär varmt tom nästa Torsdag  !?? wiihoo!)
Efter fika besöket tog jag Wille i vagnen o promenerade upp till pappa o umgicks med honom medans Markus åkte till byn för att skruva. 
Som ni hör har det vart full rulle HELA dagen, men riktigt mysigt. Hoppas Wille sover bra inatt trots alla nya intryck han vart med om, hade verkligen vela sova mer än 3 timmar i sträck hahaha
Imorn ska vi med mamma till Boden för att spåra så även Fredagen kommer spenderas ute. Love it*
Nä, nu ska jag ta o göra bort mitt närvaro prov.
På återseende! :)

Akut rastlöshet !!


Planen för dagen var ju att åka till stan runt lunch tid för att införskaffa lite större badbyxor till pojkarna så dom har nå att bada i imorn, sen skulle vi på babysång.
Men så fick Camilla förhinder o det var inte heller någon babysång så nu sitter jag hos mamma o känner mig galet rastlös. Hade ju vela hitta på något idag ?! :)

Men Men, får väl plugga lite, busa med Wille o sedan ladda inför morgondagen.
Ingen sol verkar det komma heller...Rackel rackel!

Någon som vill hitta på något!? Hör av er.


/J


Liten blir bara större o större

Nu börjar denna dag lida mot sitt slut. Dagen har spenderats hos Anna o Lova i sällskap av Camilla o Amos.
Ungarna har lekt för fullt. O Lova vill bara pussas o kramas med Wille hela tiden o han fattar verkligen inte alls vad hon håller på med hahah :)
Lilleman har även börjat fatta vinken med lära-gå-vagn, så han tog tillfälle i akt o lånade Lovas vagn idag.

( Wille kör, Amos ställde upp som tygnd i vagnen så den inte skulle rulla så fort o Lova peka o visa hur de hela skulle gå till ;) )



(Kass bild kvalitet)

Har även hunnit med att träna, plocka undan här hemma o lite annat smått o gott idag.
Nu väntar duschen, sen är det dags att plugga lite innan Desperate housewives o Cougar Town börjar. Om ja hinner?? Annars får se bli efteråt.

Vi brukar ju alltid gå på babysången här i Gammelstad, men imorn ska vi gå på den inne i stan. Ska bli spännande o se hur den är, o vad ungarna säger om de.

Här kommer lite ute bilder från dagarna som gått:



Wille upptäcker världen, Här konstaterade han att sand är något väldigt intressant..



sedan kom Lova o upptäcker tillsammans med Wille :)



Wille i rutchkanan..



o med sopkvasten...




Detta är något han verkligen tyckte vad kul. Shit så han skrattade ;P

Nä som sagt, duschen kallar.

 

På återseende gott folk!


Back on track

Vädret är väl inte de bästa men tycker ändå de är lite mysigt. Känns precis som en sommar dag/kväll när det är åska i luften och de kommer stora "regn" skurar mellan varven. Synd bara att det är as kallt ute.

Sitter hos mamma och går igenom Nk:n, verkar inte vara så himla långt efter iallafall. Har bara att repetera inför delprov 2 att göra nu, sen rätta 1a labb rapporten, så är jag back on track igen:)
Ikväll är tanken att åka och träna, men får se om jag hinner de. Markus har träning kl 8 och han skulle o handla efter jobbet så vi får se hur de blir med den biten.
Imorn är de Fredag igen, veckorna går så himla fort alltså..
Planen för helgen är att åka till Rosvik på Lördag o ligga över till på Söndag...tror jag iallafall? Om inte detta blir av tror jag vi skulle till Västmark och umgås. Hoppas de är bra väder bara.

Nä, nu ska jag ta och repetera lite innan lillen vaknar.

På återseende!

Jag som var så duktig...

...så kommer valborg och gäster som tar med sig en STOOOOR godis påse, och nu finns inte den påsen kvar nå mer.
Har inte ätit godis på jätte länge och inte köpt hem nå heller, har verkligen inte haft suget efter de. Och nu har jag just suttit framför tv:n o tryckt i mig de sista som var kvar i skålen från i Fredags hahaha. . . Snacka om kass karaktär!:)
NU jävlar är det ändring! Inge mer godis! :)
För övrigt var jag och tränade igår..riktigt skönt att äntligen ha kommit igång med detta igen. Och att dessutom komma iväg kl 17, vara tillbaka kl 18, duscha, käka och hinna åka och hälsa på någon på kvällen var riktigt skönt. Ikväll är de Markus tur att masa sig till gymmet så jag får allt vänta till imorn. 

För min del blir det spårning med Viktor i eftermiddag. Ska bli så spännande att se hur han jobbar i spåret. Har ju bara kört Bikke och Aina tidigare.
Medan jag gör detta och Markus tränar ska Wille vara med morbror Jonas och Emelie. Dom dyker väl upp här på ca 1 timma skulle ja tro. Ska bli skönt att komma iväg i tid och göra detta så man hinner hem o natta Wille. Han är som sagt lite bökig nu för tiden. Vaknar minst 3-4 ggr efter att man lagt honom och får gå och lägga honom på nytt. Fast egentligen så vaknar han inte? Han är som i sömnen men står eller sitter upp i sängen och gråter och vill ha närhet?
Pratade med Anna om detta igår och hon hade tydligen läst om nå som kallades "natt skräck" och tyckte det lät precis som att de var de han "hade" ?? Ska ta och googla de och se om det stämmer.
Hoppas det blir lika bra väder imorn så vi kan spendera den dagen ute också. Idag har vi vart ute sen 10.00. Wille ligger nu och sover och när han vaknar är det middag, sen kanske han får gå till lekparken med Jonas o Emelie om dom orkar? Annars får han väl aktivera dom inomhus ;)
Som sagt..Nu..google.se
På återseende!

Solen skiner

Med lite frukost i magen är vi snart redo att starta dagen. Dock lär de väl inte bli allt för mkt aktivitet då både jag och Wille är snoriga nu:(
Hade ju hoppats på babysång imorn, men vi får se hur vi känner oss imorn. Peppar peppar att vi inte har nå hosta, feber eller magsjuka i alla fall.
Solen verkar skina ute, så vi ska i alla fall masa oss ut och ta en liten promenad, kanske gå och gunga?
Sen skulle Denise komma förbi efter lunch, Den människan har jag inte sett på år och dar känns de som :( Så de ska verkligen bli kul.
Ikväll ska jag gå ett spår med Viktor..Ska eventuellt tävla honom i slutet av Maj så vi måste hinna känna av varandra lite före de.
Åh va kul nu när man börjar kunna träna och jobba ute i skogen....*saknar min prinsessa* :,(
Tur att jag har heffaklumpen Viktor att låna mellan varven...
Nu är bebisen ledsen.
På återseende!

RSS 2.0