Kaos!

Nu är tapetseringen i full gång i hallen. Det är bara en detalj...själva tapetseringen ligger väl ganska långt borta som det känns nu.
Imorse började Jens och Markus med slipningen. . . Jag och hundarna har hållt oss borta större delen av dagen för att slippa allt oljud och slipdamm..
Fast vi hade ju iofs satt upp plast för dörrarna så det var inte allra värst med damm i kök och v-rum.
Grabbsen hade bara glömt en detalj..Dörren till toaletten...Fy i helvete säger jag bara, Ni skulle sett hur den såg ut.
Ett tjockt dammtäcke över HELA toaletten..
Fanns inte en detalj som inte var täckt av damm. . .Så där vart det att stor städa..
Sen blev det lite mer jobb än vi trott med väggarna..Började ju riva bort skarvarna som man brukar göra i vanlig ordning, bara de att när vi väl höll på med detta så rasade HELA våder ner..med typ 4 -5 lager gammal tapet bakom..
Så det enda vi kunde göra var att få bort ALL gammal tapet ner till betong väggen, vilket i sin tur ledde till att vi måste hel spackla väggarna.
Så hela kvällen har killarna hållt på med detta, och när dom ska gå in på sista väggen upptäcker dom att det suuuuper tunnna tapetlagret som ligger kvar på nå ställe löses upp av spacklet och kommer ner rullande.
Kan man ha mer otur ??
Så nu står Makurs och blöter upp väggen och skapar bort det här suuper tunna lagret med tapet som blivit kvar trots ett herrans slipande.

Som ni förstår har det hela dragit ut på tiden sjuukt mkt, så vi får väl se om vi hinner få upp nå tapeter i helgen ?

Börjar känna mig lite små stressad. . . Inte nog med att det vart emra jobb än planerat så HATAR jag när det är stökigt runt omkring mig.
Och att dessutom veta att snickaren kan dyka upp vilken dag som helst gör inte saken bättre..för att inte tala om golvläggaren som också kan plinga på när som helst..

Aja, nu vill Markus ha lite sällskap..
Fortsättning följer...

lev och må

Bilder på kaoset!

Det gröna är de hemska vi ville bli av med, Det röda är 4-5 lager tapet djupare in i tapet skrapningen. Visst är det fina hela våder jag håller i??

     

Första bilden här är ena hörnet/väggen dom hann hel spackla klart igår. Och dom två andra bilderna är den tidigare röda väggen som nu är så himla tapet fri som den kan bli. Ikväll fortsätter spacklandet och enligt planeringen ska tapeterna upp på söndag tydligen? Undra när vi ska hinna med taket mellan allt detta? :)

   

Fortsättning följer....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0