Vi vart less

Än har vi inte hört nå om vår Quinny Freestyle 3XL som vi beställt så idag vart vi less.
Åkte in på Barnens Hus o provkörde lite sulky modeller o kom fram till att vi ska köpa en Baby Jogger City Mini istället.
Så imorn ska vi åka o hämta en. Velar mellan dessa två färger :
Markus tyckte den röda men slängde även ur sig "Spelar ju ingen roll vad jag säger, du kommer ändå välja i slut änden" Så kanske ska jag låta honom välja denna gång och köra på den röda? :)
Han måste ju få bestämma lite hihi
Liten sover ute, Markus på soffan så nu ska jag sätta mig o se lite Desperate Housewives o ladda batterierna.
Runt 6 tiden ska vi åka till mamma o pappa o basta o göra oss i ordning för kvällen som ska spenderas i Ängesbyn då en viss Mats fyller 25 år. Grattis Grattis! :P
På återseende!

Kommentarer
Postat av: Marlena - Matildas mamma

Vilken snygg vagn ni hittat. Tycker absolut nu ska köpa en sån istället för att vänta på den som aldrig kommer. Låter klokt att behålla den andra vagnen till vintern, speciellt om ni bara ska ha en enklare 3-hjuling. Vi betalade 6600kr för våran Teutonia, utan liggdel. Rätt dyr vagn men ibland måste man få unna sig. Skorna köpte jag på Sko Kanonen vid Barnens Hus för 250kr. Snygga och sköna att gå i. Ha det så bra!

2010-05-23 @ 13:56:21
URL: http://marlenajn.blogg.se/
Postat av: Marlena - Matildas mamma

tycker absolut att ni ska köpa en sån....... ska det stå

2010-05-23 @ 13:57:19
URL: http://marlenajn.blogg.se/
Postat av: Marlena - Matildas mamma

Vad skönt att du känner dig nöjd med vagnköpet. Vi har sålt båda vagnarna innan vi skaffat en ny. hehe :) I helgen har vi varit iväg till stugan och varit hos Christoffers föräldrar i bensbyn. Mer än så har vi inte hunnit. Vad har ni gjort? Ja, vi kanske kan fara till lekparken imorgon eftermiddag eller nå om ni är hemma då? Om det är fult väder så får ni gärna komma och hälsa på också. Kram

2010-05-23 @ 18:03:09
URL: http://marlenajn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0