Kontakt med omvärlden!

Efter några dagar utan Internet och en hel del ringande, installerade, och bytande av diverse "delar" slog Markus upp sina två blå imorse med kommentaren - Jessica, Jag tror jag vet varför inte Internet funkar !?
Han stiger upp, sliter ur en sladd till en sändare vi har för att kunna se tv i sovrummet och vips så fungerar allt som vanligt igen ?!
Varför det helt plötsligt slutat fungera vet vi inte, men huvudsaken är att det funkar nu för 15 Mars börjar jag läsa NkB på distans via nätet så det hade ju gått åt skogen om vi inte fått allt att fungera.
Mkt har hänt sista dagarna men orkar inte gå in på några detaljer.
Fredagen bjöd på en varm och solig dag så Viktor (mammas springer hane) fick göra premiär som drag-hund. Han skötte sig mkt bra, Jobbade lugnt och metodiskt. Vi tog oss ut till Tomholmen och mötte upp bror, Emelie Filip och Junne. Vart var ca 3 timmar ute.Wille fick även pröva på att åka skoter. Det gick jätte bra fram till dess att Jonas stannade, då börja han tvär grina. (Tydligen gjorde hans mor likadant när hon gjorde sin skoter premiär för 23år sedan?? haha ) Kvällen spenderas hemma hos mor och far med lite cider och Let´s dance.
Lördagen spenderade vi också ute. Jag, Wille, Pappa och Markus var på is-raceing i Råneå. Även denna dag var vi ute ca 3 timmar. Pappa sa att hockeyn började 18.30 igår så vi planerade att åka dit efter middagen.
När vi kom hem slängde jag in en lasange i ungen, hoppade i duschen och kom väl ut ca 15.00 när Markus ropar " Jessica! Hockeyn börjar ju för f*n kl 16.00 idag!! Vi måste åka..NU!!"
Vi hade inte ätit middag, jag stod i handduk men sjö blött hår, Markus hade inte duschat, Wille hade inte ätit. Alla talade för att vi INTE skulle hinna till matchen. Men eftersom att vi är så pass effektiva och inpulsiva så gjorde vi det. Anlände ca 15.45.  De ni!!
Wille gjorde som sagt premiär på  Coop Arena igår. Han skötte sig strålande. Första perioden satt han och kommenterade, Andra lekte han och tredje sov han. Han hann även med att charma allt folk runt omkring våra stolar hahah. Så han kommer definitivt få följa med på fler matcher.
Nu hade han ju inte turen att få se en vinst, men det kommer väl de också.

Vi var alla trötta igår kväll, vissa tydligen mer än andra, Wille somna 19.30, jag somnade 20.00 och Markus runt 22.00. Han sover fortfarande för den delen. Ska gå och skaka liv i honom nu.
Wille ska få lunch, sen ska vi åka och göra lite ärenden innan babysimmen.
Allt för denna gång.
På återseende!

Kommentarer
Postat av: sofia

Hej! vilka fina ute bilder, så Wille har varit på hockey, har fundetat på att åka vi med men har inte vetat hur det skulle gå för Sebbe, låter det inte mycke? (ja har aldrig varit på en match någonsin, tänkte för mickes skull) aja får väl se. Ska du på sången i morgon? tänkte komma nu äntligen=)

2010-03-09 @ 19:14:50
URL: http://tillbyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0