Får se hur detta slutar?

Ska man måsta flytta igen?? Fan så jobbigt..
Sen vi flyttade till denna lägenhet har vi, speciellt Markus vart konstant sjuka i förkylningar i alla dess former. Inte förens igår började vi misstänka att det kanske är något i lägenheten som orsakar detta. Markus ligger på max dos med medicinen hela tiden nu och känner att han inte orkar vara sjuk och trött hela tiden.
Har ringt till Lulebo och bett dom komma och kolla luft/luftfuktigheten och sånt för att se om allt står rätt till. Kanske är det bara en slump att det blivit såhär, kanske inte?
Det lustiga är att när vi bodde i förra lägenheten, som var mindre, och vi hade 2 hundar behövde han inte ens ta i närheten av lika mkt medicin som nu.
Och nu när vi har en hund och mkt större lägenhet är han sjuk hela tiden? Hmm..mystiskt*
När vi flyttade in luktade det JÄTTE mkt rök i lägenheten.vet inte om förra hyresgästen som rökt inne eller om det kommer från grannen? (som röker jätte mkt, och det luktar fan i trappen än idag)
Man vill ju veta så man inte utsätter Wille för fara.
Skulle det nu visa att det inte är nå fel med luften..att det inte är nå mögel eller liknande här är nästa steg att vara utan hund ett tag och se om det blir någon skillnad. På ett sätt hoppas jag att det är fel på lägenheten och att vi måste flytta OMG, och vi får behålla våran älskade vovve. Men samtidigt känns det as jobbigt med en flytt.
Får se, vi kanske flyttar även om dom inte hittar nå. För en sak är då säker. Luften står HELT stilla här.
Elementen är knappt igång och vi har alla vädringsluckor öppna hela tiden och den märks inte. Man går typ och är konstant as varm.
Fick just veta att antisimex och nå ventilations företag ska komma snarast och kolla här.
Fortsättning följer ang detta...
Nu ska jag packa ihop bebban och vovven och kila upp till Apoteket.
På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0