Sömnbrist...

                                                                                                                                      


Nu har vårt tålamod tagit slut..Så fort jag får tag på M eller J åker K hem.                 
Han gnäller 24 timmar om dygnet och fattar inte vinken när varken Aina eller vi säger ifrån åt honom. Bara svansar vidare och ska uppvakta henne. grejen är den att hennes höglöps dagar är över.  det som funkade i förrgår funkar INTE idag. Och Aina har markerat så fint men tydligt som hon brukar när hon inte vill ha någon nära..Men han fortsätter bara.  Är lite rädd att hon kanske tar i för mkt nästa gång på den lilla krabaten.

Inatt har vi vart vakna sedan 02,00 och lyssnat på en väldigt ledsen hund. Aina är helt utmattad så hon fick åka med husse på jobbet idag så hon får lite lugn och ro. Markus ringde just och sa att hon slocknat direkt i bilen, vaknade inte ens när han stannade och titta in till henne. Stackars liten..
Nu vet vi med all säkerhet att någon okastrerad hanhund ska det inte flytta in här.

Trodde det skulle bli lugnt här hemma också om hon åkte..att K kanske kunde slappna av så vi alla andra får sova lite. men icket..han sitter vid dörren och grinar..snart skickar väl grannarna störnings jouren på oss..det är hyfsat lyhört här så det förvånar mig inte om det är fler som hör honom...

Det är ju nästan så man tycker synd om vissa hanhundar..dom blir ju sjuka när det är löp perioder.
och med sjuka menar jag inte dumma i huvudet eller så... eller ja..lite tröga blir dom ju alltid, men menar att det verkar som att dom också mår psykist dåligt.
Minns hur mammas ena hane var innan dom kastrerade honom. Det var ju hemskt..han mådde jätte dåligt..bara låg..åt inte eller nå. Men det var ändrig på det efter kastreringen.
Stackars K har inte heller ätit nå speciellt bra..Tror helt seriöst att han kanske ätit 5 mål..max, sedan kan kom hit. och då har han vart här i över 1 vecka...det är ju inte hölsosamt..Undrar om han vet varför han beter sig så som han gör ??

Nä, lugnast blir det om han får åka hem till sina egna..bikke och aina får vara själva och vi får sova alla.
Då blir nog alla nöjdas.
Nu måste jag hoppa i duschen..



So long.. / J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0